Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Goracy temat, ale na luzie ;)

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy wyszłam na idiotke i podejrzliwa staroswiecka babe, czy dobrze sie zachowałam. Napisze w skrócie zeby nie zanudzac, i chetnych prosze o skomentowanie sytuacji i napisanie jak sami by sie zachowali ;) Chodze regularnie na treningi sportowe. Jestem mezatka. Mój trener to swietny czlowiek i zaprzyjaznilismy sie. Dzisiaj w trakcie zajec one on one (nie grupowych) on zaproponowal, ze poniewaz jest obolały po zawodach a ja lekko przeziebiona, to poprosi na recepcji zeby nagrzali saune i pójdziemy na chwile sie wygrzac po treningu. Zignorowałam to bo byłam zajeta cwiczeniami i w sumie nic nie powiedziałam. OK, po skonczonym treningu poszłam jak zwykle sie przebierac, a on za mna i mówi ze juz idzie od razu do sauny bo ma chwile przerwy i zaprasza jesli mam ochote. Kurna, no stchórzyłam jakos :D Cos tam wybełkotałam ze sie spiesze i w ogole w saunie zle sie czuje (co jest nieprawda, kocham saune finska), szybko sie przebrałam i uciekłam. Wydaje mi sie, ze był zdziwiony moja reakcja tudziez rozczarowany? Juz sama nie wiem. Co wy o tym sadzicie? Jakos sam pomysł siedzenia z nim sam na sam w saunie mnie zdeprymował. Nie ma co ukrywac, to jest facet o ciele półboga - no jak sportowiec. Opowiedziałam mezowi, to sie smiał ze mnie ;) A wy co uwazacie?

Gość gość
Aha, i u nas w saunie klubowej siedzi sie tylko w recznikach, nie mozna w kostiumach ani w bieliznie. Wydaje mi sie tez, ze od jakiegos czasu ten facet na mnie 'leci'. Tzn nadal jest bardzo profesjonalny, ale wyczuwam pewne napiecie, spojrzenia, czasem jakis dotyk wcale niepotrzebny przy cwiczeniach itd. Myslalam ze taki ma styl i juz, ale po tej dzisiejszej akcji z silownia nie wiem czy moze w oko mu wpadlam czy co. Jakos mi głupio i juz, nie wiem czy teraz ja nie wyszlam na kretynke która na niego w ukryciu leci i dlatego uciekłam przed perspektywa sam na sam w saunie :o

Gość gość
Chciał cie bzyknac a ty nie jestes suja co zdradza męża i dobrze.