Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

mój letni kochanek się do mnie odezwał po 1 miesiacu milczenia

Polecane posty

Pisze że zapracowany bardzo i nie miał czasu...a w ogóle problemy z dostepem do neta. I tak mu nie wierze, myślę ze to przez to że jestem przegrywem a on wygryw w UK rządzi...

ile to napisać głupią wiadomość, 1 minuta? on po prostu nie ma o czym ze mną rozmawiac, tak myśle dlatego go już zlewam, zresztą za młody dla mnie (22 lata) gówniarz :o

więc tak jak ja a mnie to wkurza, bo nie czuje sie bezpiecznie przy kims takim, czuje sie staro i bardziej dojrzale, doswiadczenie, choc on twierdzil ze sie czuje przy mnie wlasnie bezpiecznie, to ja jak starszy brat, mega irytujace to bylo :o choc byl słodki i kochany..

:o:o...i to jest własnie klucz do sukcesu, zaakceptować wady innych a ja jestem na tym punkcie chyba niedojrzaly, bo nie potrafie jeszcze tyle.. :(ech 28,5 roku a jak dzieciak

To nienormalne. W moim wieku to już nie przechodzi. Wstyd mi za siebie. Jesteś za młody żeby to zrozumieć. :o Za 5 lat jak spojrzysz wstecz to pewnie też tak stwierdzisz w wielu kwestiach, jeśli nie o sobie to innych w swoim wieku.