Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaaaM

Lubie piescic lechtaczke podczas stosunku

Polecane posty

Gość MalaaaM

Temat, który tutaj porusze może zaskakiwać. Nigdy do tej pory nie znalazłam nic podobnego na forum. Z moim chłopakiem jesteśmy w związku kilka miesięcy. Sex nie jest tak satysfakcjonujący jak w poprzednim zwiazku. Z tamtym mężczyzna miałam totalne odloty. A tutaj czasem trudno mi osiągnąć orgazm a czasami jest pn słaby. Jestem już po 30tce. Za dużo mam lat żeby udawać że było super. Nie było szału właściwie od początku. Ale nie było też źle. Po jakimś czasie zaczęłam się dotykać podczas stosunku. To pomogło. Uwielbiam mojego obecnego mężczyznę. Chciałabym spędzić z nim życie. Ale widze ze jemu to przeszkadza, że ja się dotykam. Ze jest tym zszokowany. Raz mi nawet to wygarnąl. On chyba nie myśli, że będę udawać że jest mi cudownie. Nie potrafiłabym być w związku z nudnym, niesatysfakcjonujacym pozycjem. Proszę was o opinię.

Gość gość
Ja robie tak samo i tylko dzieki temu mam w ogole orgazmy.. A mezowi nie przeszkadza.

Gość gość
Twoja doopa i twoja sprawa nie masz wiekszych problemow?

Gość gość
Zastanów się czy chcesz z nim być. Jeśli rozmowa nie pomoże... Ja jak sobie sama nie zrobię to też nie na szału. Z mężem nie mam zupełnie orgazmow. Nie chce w ogóle zblizen z nim bo to przykrość.

Gość gość
Popros go by on Ciebie dotykal tam kiedy jest w srodku. Moze to mu bedzie odpowiadac. Powiedz ze to Cie podnieca jak on Cie tam dotyka i jest w srodku. Robie tak zonie czasami kiedy ona sie rozkojarzy albo gdy ma ciezki dzien a gra wstepna nie byla dosc dluga. Tyle tylko ze nie wiem czy w waszym przypadku bedzie to skuteczne. Nudne dla Ciebie moze to byc na dluzej. Bardzo zadko sie to mi przytrafia bym musial siegac po takie metody.

Gość gość
ja podczas bzykania sama sobie lechtaczke pobudzam, mam megaaaa orgazm, moj maz to uwielbia!!!! do dziela kobietki :-)

Gość gość
Sądzę że wiele kobiet podczas seksu wspomaga się w ten sposób, ja do nich też należę,mąż doskonale wie o tym że jedynie poprzez wspomaganie jestem w stanie osiągnąć orgazm . Sądzę że powinnaś porozmawiać o tym ze swoim partnerem i myślę źe on to zrozumie. Często przyczyną takiej niemocy jest wcześniejsza nadmierna masturbacja ,nie musisz o tym wspominać swojemu partnerowi, w tych czasach wiele kobiet boryka się z z trudnościami w osiąganiu pełnego zadowolenia w trakcie zbliźeń , myślę źe to waźne abyś z nim porozmawiała z uwagi na kompleksy z jego strony gdyź pomyśli źe to z jego winy.

Gość gość
ja liże mojej kobiecie aż jej soki pójdą, nie każdy ma taką cierpliwość

Gość gość
nie każda kobieta tego chce, nawet nie oczekuje

Gość gość
Gdy kobieta się pieści podczas stosunku jest bardzo podniecające

Gość gość
gość dziś Gdy kobieta się pieści podczas stosunku jest bardzo podniecające XXX jesteś zboczony ( podobnie jak i ja)

Gość gość
Moja kobieta zaraz po stosunku i osiągnięciu przez nią orgazmu siada mi na twarzy otula wargami moje usta i każe bym wymył ją dokładnie językiem.Czasem trochę siusia mi do buzi.Może to trochę dziwne dla niektórych ale ja to uwielbiam.Piję jej soki pomieszane z moimi.