Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z biegunka :(

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mam wstydliwy problem i nie wiem co począć. Od jakiegoś czasu mam częste biegunki. Rozmawiałam z lekarzem, ale stwierdził że może to być na tle nerwowym, bo i w pracy gorący okres i w domu się nie do końca układa :( I jeszcze na domiar złego, te biegunki, z którymi nie wiem jak sobie poradzić :( ...macie takie problemy, jak sobie z nimi radzicie? :(

Gość gość
"Częste biegunki" a jasniej? Kilka razy dziennie, codziennie, kilka x w tygodniu? Jesz jogurty?

Gość gość
współczuje

Gość gość
Nie dopuszczaj do odwodnienia organizmu, bo to bardzo niebezpieczne. By uzupełnic wodę oraz elektrolity stosuj Orsalit https://www.orsalit.pl/ryzyko_odwodnienia/bie gunka/jak-leczyc-biegunke To płyn nawadniający, bardzo skuteczny. Przebadaj sie, bo wygląda to jak zespół jelita wrażliwego.

Gość gość
Preparat intesta myślę,że pomoże ci uporać się z biegunką, mi bardzo pomogła, nie musiałam nawet zmieniać diety, jedynie pić więcej wody, po tygodniu stosowania intesty odczułam znaczną ulge

Gość gość
na biegunkę w aptece polecono mi drożdże S.boulardii połączone z probiotykiem, Biopron. Bardzo mi pomogły, bo w moim ZJD niewiele środków mi pomaga. Poprawa już była po kilku dniach. Lekarz pozwolił stosować go dłuzej