Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile to duzy

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 cm dlugosc***enisa. To duzo?

Gość gość
facet jestes kaleką, żadna cie z taki maluchem nie zechce, w związku najważniejsza jest wielkoś pindola, ja nawet nie pojrze na faceta jak mam mniej niż 20cm. Najpewniejsi sa murzyni, oni przeciętnie między nogami mają faje po po 22 cm. Wg mnie prawdziwy facet macho musi miec minimum 21 cm czyli tkzw oczko. Im dłuższy i grubszy tym lepiej. Zawsze lepiej mieć więc\ej niż mniej. Jak masz takiego maluch 14 cm to nawet nie włożysz i się ni poruszysz bo ci wypadnie, a taki jak ma 24 cm to może wyprawiać cuda.

Gość gość12313
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
nie słuchaj debili - po 20cm mało kto ma, to po pierwsze, po drugie wiele kobiet wcale nie lubi mieć w sobie takiej maczugi bo to zwyczajnie boli jak facet chce dopychać na maksa. 14 jak jest gruby będzie ok, takie 16 czyli średnia krajowa jest idealne

Gość gość
To rześ średnią wynalazł

Gość gość
Babie, choćbyś zaaplikował dyszel od wozu, to i tak nie jedna stwierdziła by że za mały. :D

Gość hotspot
15 cm długości i dobra grubość to minimum do zaakceptowania. Poniżej i cienkie to juz kalectwo z którym nie zaspokoisz kobiety. Nawet jak Cię pokocha to po jakimś czasie zacznie jej doskwierać brak konkretnego zaspokojenia w seksie ( prędzej czy pózniej to nastąpi) i żadne gadżety czy inne wibratory nic nie zmienią! Mam za soba masę rozmów z koleżankami i wymianę opinii i doświadczeń wiec: jak wyzej, nie ma co sie łudzić i wciskać kity :(

Gość gość
Ja mam 17 i tak jak pchne do końca to zona czasami marudzi ze boli .

Gość gość
Tez mam 17cm i 14w obwodzie. Pchne pocniej to marudzi ze boli, ale zawsze ja zadawalam