Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie slowa swiadcza juz o uczuciu?

Polecane posty

Gość gość

Jak facet pisze, ze teskni za tym zeby mnie zobaczyc, przytulic i sie ze mna kochac?

Gość gość
haha dobre prowo:D jakby bylo samo ze teskni ewentualnie przytulenie to jeszcze by uszlo ale z tym kochaniem to masakra :D uczucie zeby zaliczyc lale :D wymysl cos lepszego

Gość gość
on mnie juz zaliczyl , zreszta za moim przyzwoleniem bo mnie tez seks dal duzo przyjmnosci ;) wiec chyba nie chodzi o zaliczenie skoro i tak juz to dostal, zreszta tylko dla seksu to by mogl sobie pojsc na dziffki nie oszukujmy sie

Gość gość
z własnego doswiadczenia wiem, ze facet jest w stanie powiedzieć wszystko kobiecie i o niczym to nie świadczy, będzie mówił , ze kocha nad życie , ze tęskni a na drugi dzień bedziesz nikim. Oni już tak mają, a jak wypisuję o seksie głownie, to wiadomo, do czego mu służysz

Gość gość
autorko, to nie wiesz, ze łatwiej facetowi jest być w zwiążku, bo wtedy zawsze ma seks, a przygodne znajomosci albo się trafią albo nie, a tak bez problemu jest gdzie z jajek spuścić

Gość gość
aha czyli waszym zdaniem nawet jak powie kocham to nic nie znaczy? Czyli slowa nic nie znacza kompletnie?