Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna zdarzają mi się dziwne miesiączki. Raz miałam taka której nie byłoby wcale, raz z obrzękiem po lewej stronie pochwy bardzo bolesną, następnie normalne, a teraz kolejna której nie ma bądź się spóźnia. W piątek/ sobotę powinnam dostać miesiączki, ale do tej pory nic nie ma. W piątek byłem na imprezie i po trochę zabawiliśmy się z chłopakiem ale do niczego nie doszło. Na kołdrę widnieja plamy ciemne jakby właśnie po miesięczce. Następne dwa dni na podpasce zostawał tylko śluz. Miałam bóle jak przed okresem piersi i podbrzusza. Warto jeszcze oddać że sobotę i niedzielę lekko przekazałam w łóżku z 37,5 stopniami gorączki, bólem gardła, głowy i katarem. Trochę się obawiam tego ręki miesiączki co robić.

Gość gość
a co my mozemy? usg w komputerze nie ma przeciez.

Gość Michalina55
idz do ginekologa, to moga byc zaburzenia hormonalne. U mnie byl taki problem, ze przez 4 miesiace nie mialam miesiaczki w ogole. Potem kuracja ovarin zeby uregulowac wszystko i dopiero jak wyniki byly dobre moglam sie starac o dziecko. Nie ma co lekcewazyc tego.

Gość Specjalista Ds Kobiecych
Można skorzystać z kilku dobrych rad! 1) Nie szarpaj tak mocno łechtachy podczas jazdy bez trzymanki. 2) Dbaj o włosiary ze szpary. Nie mogą się zalęgnąć pchły, gnidy i wszy łonowe. 3) Jak masz jakieś choroby kobiece typu cyściochy, polipska, kiłsko, syfilisko, rzerzonchę albo nadżery to pilnie je wylecz - idź do pipolookacza niech cię looknie ewentualnie niech cię zapnie. 4) Tak samo jak dbasz o muszelkę tak samo dbaj o oko saurona - szoruj i masuj. Wypróżniaj się regularnie. Nie trzymaj stolca w kiszce tylko ją wyładuj. 5) Nie chodź długo w zasranych majtach. Nawet jak masz niewielką draskę na gaciach to staraj się je zmieniać. Podobnie z zaszczatymi majciochami. 6) Nie wstrzymuj gazów - oddawaj zarówno te jelitowce jak i pochwowce.