Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Był ktoś na ślubie swojej byłej byłego ?

Polecane posty

Gość gość

Przyjąć zaproszenie ? Dla mnie to perfidia do potęgi n-tej. Co ona sobie myśli ?

Gość gość
Nie, bo skoro jest byłym to z jakiegoś powodu. Z żadnym nie utrzymuje kontaktów, nie wyobrażam sobie być z obecnym a gdzieś w przestrzeni wspólnych znajomych itp.mieć kontakt z byłym. Nie chciałabym też żeby mój facet miał kontakt z byłymi.

Gość gość
To co ONA chciała tym pokazać ? Że pomimo iż z nim będzie miała dziecko to i tak ja jestem dla niej ważniejszy ?

Gość gość
Chce zebys ja wyroooochal w noc poslubna

Gość gość
Byłem, było fajnie, ale ja już dawno mam nową dziewczynę.

Gość gość
Pewnie NIC sobie nie myśli. Wysłała zaproszenie, a ty przyjdziesz lub nie, to już twoja sprawa. Denerwujący są ludzie dorabiający do wydarzeń jakąś teorię :P

Gość gość
Byłam. Nawet u dwóch. Mamy do dzisiaj dobre relacje, od razu się one takie nie zrobiły,ale nie widzę problemu. Nie chcesz to nie idź.

Gość gość
Chyba zgłupiałes. Ona wychodzi za mąż,dziecko w drodze,ale ty jesteś ważniejszy. Bez komentarza.

Gość gość
Byłam. @ razy. Raz to mój facet ze studiów- relacja się rozpadła bo oboje dorośliśmy i okazało się, ze mamy jednak inne poglądy na związki i życie, więc bez żalu i kłótni się rozstaliśmy i utrzymywalismy luźna relację kolezeńska. A drugi raz u faceta, a którym relacja wygasła z powodu odległosci -mieszkał w odległym miescie, a potem ze względów zawodowych wyjechał na kilka lat za granicę- ja nie mogłam wtedy wyjechać i tak nam ekscytacja wygasła, została przyjaźń.