Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z powodu depresji postarzałam się na twarzy o 10 lat, wyglądam brzydko

Polecane posty

Gość gość

widac to zwlaszcza na czole i oczy...smutne, bez zycia, takie martwe jakie mają starzy ludzie zmęczeni chorobami problemami emeryturą dlugami, mętne, wąskie małe źrenice kiedys ludzie mnie chwalili ze mam super styl, ze umiem sie ubrac, ze mam ladny usmiech, ze jestem taka dziewczęca jak dziewczynka słodka milutka...a teraz mam ''morde'' jakiejs wkurzonej baby, ludzie nie są dla mnie mili, myslą ze jestem chamska podła i wredna, najgorsze ze zaden z 7 branych przeze mnie leków nie pomógl

Gość gość
A teraz będziesz się dołować, że brzydko wyglądasz :-) a potem znajdziesz inny powód. Dziewczyno, jak masz depresję to ją lecz, a uroda w dużej części wróci, kiedy będziesz zdrowo się odżywiać i złapiesz trochę radości. Tak to już jest, że kobiety pięknieją np. gdy są zakochane, w ciąży itp. - po prostu szczęśliwe, więcej to ma do rzeczy niż zmarszczki i cera. Może zmień psychoterapeutę?

Gość gość
zacznij cwiczyć, też mi rada :O To tak samo jakby powiedzieć do garbatego wyprostuj się :O

Gość gość
Przestań jeździć zaporożcem, przestaw się na porsche, wypiękniejesz:P Tylko porsche jeżdżę od lat i wszyscy twierdzą, że z wiekiem jestem coraz ładniejsza:) wdzięk, takt i uśmiech- to cała ja:), ale takie zaporożce jak ty całe życie mi zazdroszczą, cóż, cena sławy, urody, wdzięku i mądrości. I skromności.:)

Gość gość
po ciąży to każda obrzydliwa się robi, rozklapiocha xoxo