Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja czy ktos was nakryl

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie jak sie panowie zachowali jak i panie sie zachowaly

Gość gość
Mnie kolezanka z pracy w służbowym aucie. Rozmowa się nie kleiła przez jakieś 70 km. Udała że nic nie widziała. Ale była poruszona. ;). Ja zawstydzony. Coż życie.

Gość gość
Mie zona jak walilem w toalecie

Gość gość
Mnie parę miesięcy temu nakryła matka gdy się masturbowałam tak jakoś weszła do pokoju niespodziewanie a ja leźąc na tapczanie pieściłam się , szczęście źe robiłam to pod kołdrą i byłam we wstępnej fazie zabawy,ale i tak się chyba domyśliła bo momentalnie wyszła z pokoju i unikała mnie aź do dnia następnego, w końcu nie dziwię się jej bo mam 28-lat i zapewne nie spodziewała się źe dojrzała kobieta teź moźe się masturbować.

Mnie nikt ale ja nakryłem raz brata bo nie zasunął zasłony w oknie w łazience i jak przechodziłem za oknem to widziałem przez chwile :-0 a on mnie nie widział.

Gość gość
Żeby to raz . Mama kilka razy jak weszła do łazienki siostra jak do pokoju zresztą ja się nie kryje z nagością swoją nie wstydzę się tego co robię i jaki jestem. Lubię chodzić nago

Gość Marcin1984
Ja wiele razy zostałem przyłapany i nawet lubię takie wypadki. Ostatnio byłem w przymierzalni sklepowej i specjalnie nie zasłoniłem do końca zasłonki. Zacząłem się zabawić k***s/asem podczas przymierzania a przez szczelinę miałem miła panią podglądaczke która mnie na tym "nakryła"....

Gość gość
Masturbacja jest grzechem

Gość Niegrzeczna1807
Ja właśnie się bawie i chętnie dałabym się przyłapac...mogło by się ciekawie to skończyć.

Gość gość
mnie nikt nie nakrył, ale po prostu lubię to robić jak ktoś patrzy, chodzę czasem w miejsce gdzie często geje i bisexy przychodzą i tam pokazuję się nago innym facetom i urządzam im pokazy masturbacji z wytryskiem. często oni też to przy mnie robią

Gość gość
Niegrzeczna1807 dziś Ja właśnie się bawie i chętnie dałabym się przyłapac...mogło by się ciekawie to skończyć. xxx witaj chętnie bym Ciebie przyłapał...