Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dupodajstwo

Sponsoring czyli zabijanie wartości kobiet

Polecane posty

Gość gość
Przez to My wszystkie, ucziciwe, jesteśmy do Was porównywane, mało tego wrzucane do jednego wora, właśnie, z takim śmieciem ludzkim jak Wy! no coz , ja tam nie popieram sponsoringu z róznych względów, ale nigdy nie obracałam sie w kręgach w których sa tak prymitywni ludzie, ze uogólniaja jakies sądy o kobietach na ogół tej płci. Jeśli ty obracasz sie wśród facetów . którzy standardowo myslą ,z ę kazda kobieta to k...to radzę wyrwać się z tej patologii i prymitywu

Gość gość
Niestety ale Twój język świadczy o tym, że jesteś mentalną Karną i tak już będziesz do końca życia a co za tym idzie nieszczęśliwy ten kto cie zapłodni.

Gość gość
10:22 Słusznie zauważyłas - prawdziwi mężczyźni. Ale jeśli już rozmawiamy na głębsze tematy jak religia, może popatrzmy na to ze strony natury ludzkiej. Jak wiadomo nie jest tu winna wyłącznie jedna ze stron płci. Dlatego może dzięki takim poczynaniom jak sponsoring prostytucja dupodajstwo, można wyodrębnić rodzaj człowieka co do jego skłonności na przykład do zdrady. Także i z tym obwinianiem wyłącznie kobiety, proszę nie uogólniać, tylko nadać charakter danego człowieka i dopiero ocenić na jego podstawie.

Gość gość
gość dziś Nie rozumiem Proszę mi wyjaśnić kim mniej więcej jest Karina i jaki ma światopogląd? Tak dla przykładu.

Gość gość
gość dziś środowisko w którym Ja żyję na co dzień jest normalne, ale jest jedno środowisko ogólne którym każdy z nas żyje, jest to mianowicie internet. Więc my wszyscy możemy się zaliczać do tej patologii. Oczywiście każdy mądry może tego unikać, ale to wiąże się z tym że nie interesują go problemy świata. A jeśli tak to trudno jego sprawa i ja to szanuję. Ale jeśli chodzi o mnie Ja zawsze będę kłócić się oprawa zarówno kobiet jaki mężczyzn tych pocziwych i tych którzy mają chociaż minimalny szacunek do własnej osoby, zwłaszcza jeśli chodzi o seks.

Gość gość
Każdy chciałby mieć pracę zgodną z jego hobby, jeśli kobieta lubi sex, lubi urozmaicenie czyli z wieloma partnerami i ma odwagę nie podporządkować się normą które wymyślił kiedyś ktoś inny to dlaczego ma na tym nie zarabiać?

Gość gość
Jeszcze raz ten kto tylko atakuje jak na przykład minie Tak naprawdę nie ma nic interesującego do powiedzenia a na celu ma tylko obrażenie mojej osoby. Wiedz że ja nie idę tym torem, jedynie pragnę od ciebie odpowiedzi. Bo jeśli chodzi o typowa Karyne, Ja widzę ją w inny sposób, Proszę powiedz mi w jaki sposób Ty ją widzisz czy tylko się zgrywasz?

Gość gość
Bo cialo kobiety powinno być przeznaczone dla jej partnera życiowego. A. Nie dla całego narodu.

Gość gość
Jestem psycholem sadystą lubię dręczyć zwierzeta, zatrudniam się w ubojni bydła i jest ok bo większość wpieprza kotlety. Lubię sex i na tym zarabiam o jaką ja zła jestem.Dlaczego? Bo ty nie korzystasz z mojej pracy?

Gość gość
Gdyby nie te d****** kochanki, prostytutki, l********gi itp to Wy same byście dziś latały jak najgorsze k***y , dlatego że mielibyśmy drugi islam bo natury nie oszukacie.

Gość gość
gość dziś to tak jakby pozwolić nastolatce robić to co lubi. Jak wiadomo młode osoby zwłaszcza nastolatkowie, Wkraczając w świat erotyczny, interesuję się tym i często mają więcej partnerów seksualnych niż ich rodzice. Jeśli taka nastolatka polubiła by ten styl, czy jako rodzic dałbyś jej zieloną lampkę, na uprawianie tego zawodu? Czy byłoby to dla ciebie całkiem normalne? Czy nawet jeśli twoja matka chciałaby w ten sposób dorabiać czy wtedy byś nie protestował?

Gość gość
gość dziś tu nie chodzi o światopogląd Islamu, tylko o wstrzemięźliwość!

Gość gość
A ty wiesz jaki twoja córka czy matka ma temperament? Skąd wiesz czy zamiast do klubu nie idzie do swing klubu i nie rżnie się z10 facetami dla przyjemności? Wszystkie matki wiedzą najlepiej jak wspaniale wychowały a tu zonk córeczką z brzuchem. Będzie dorosła zrobi co zechce i tak jej nie powstrzymam.

Gość gość
To Ty powinnas się zastanowić czy to co robisz jest dobre. Dla społeczeństwa jesteś złą osobą i zapewne byłabyś nazwana także i psychopatka. To nie jest normalne zachowanie i Ty sama dobrze o tym wiesz.

Gość gość
Mogę jej tylko wyjaśnić wszystko za i przeciw, ale łańcuchem do kaloryfera nie przypnę.

Gość gość
gość dziś ja dobrze znam swoją matkę i jestem całkiem spokojna co do niej, może Ty masz jakieś spostrzeżenia co do swojej?

Gość gość
Przestań chrzanić o wstrzemięźliwość bo nigdy natura tego od faceta nie oczekiwała a wręcz przeciwnie to, ze sama masz zaburzone libido to nie karz innym go mieć. Kobiecie po dziecku nie chce się już z reguły uprawiać sexu bo tak ja natura stworzyła ale nie faceta a to ze im śluby narzucono (o zgrozo w młodym wieku )to zaburzyło naturalne popędy ale te popędy prędzej czy później dadzą o sobie znać.

Gość gość
za każdy grzech trzeba zapłacić własnym cierpieniem nie wazne czy za zabjstwo czy za kłamstwo cze sex przedslubny

Gość gość
A ja jestem żoną i matka i jakoś nie straciłam ochoty na seks. Jest nawet teraz częściej niż przed ciąża.

Gość gość
Ty za grzech głupoty najwięcej zapłacisz :D

Gość gość
Chore dyskusje. Wszystko zależy od kultury w jakiej jesteśmy wychowani. W Tajlandii rodzice są dumni z dzieci zarabiających ciałem, to tam normalne. Dla muzułmanów to ty jesteś kuwą bo nie nosisz burki. Co kraj to inne podejśće do sexu. Lud prosty i zabobonny będzie krzyczał to co tłum, ludzie obyci w świecie z otwartym umysłem umieją spojrzeć na te sprawy pod różnym kontem a nie tylko przez pryzmat własnej dooopy

Gość gość
gość dziś środowisko w którym Ja żyję na co dzień jest normalne, ale jest jedno środowisko ogólne którym każdy z nas żyje, jest to mianowicie internet. Więc my wszyscy możemy się zaliczać do tej patologii. Oczywiście każdy mądry może tego unikać, ale to wiąże się z tym że nie interesują go problemy świata. A jeśli tak to trudno jego sprawa i ja to szanuję. Ale jeśli chodzi o mnie Ja zawsze będę kłócić się oprawa zarówno kobiet jaki mężczyzn tych pocziwych i tych którzy mają chociaż minimalny szacunek do własnej osoby, zwłaszcza jeśli chodzi o seks. xxxx czyli wariatka z misja zbawiania świata

Gość gość
Nie ja nie chcę zbawić świata. W sumie nawet nie ma sensu. Ale potem nie mowicie, że świat stanął na głowie, skoro Wy macie taki poglad. To nie moja brożka. Ale jeśli kiedyś będzie zle, obwinianie wyłącznie siebie, nikogo innego.

Gość gość
Chcę tylko powiedzieć, że jesteście na straconej pozycji. TO już Wami, w większości, zawładnęło ;) i nie chodzi mi o sci czy jakieś inne paranormalne zjawiska, lykneliscie haczyk i szykujcie się na najgorsze. Takie spostrzezenie, pamiętacie rok np 2005, wydawał się normalny z tym co mamy teraz. Ciekawe dlaczego.

Gość gość
Bo świat idzie do przodu rozwija się a ty tkwisz w 2005 jak nie w latach 80...

Gość gość
gość dziś ja rozwijam się w jak najlepszym kierunku, wiem czego chce od życia i wiem czego chce od miłości. Pamiętaj, nie zawsze chcieć znaczy móc i ja to wiem i się nie poddaje. Jeśli się nie uda, nie będę na straconej pozycji, bo widocznie tak miało być.

Gość gość
Ale ja zazwyczaj wierzę w siebie i ufam sobie. Zazwyczaj udaje mi się spełnić to co chciałabym. Więc czego w przypadku miłości miałoby mi nie wyjść?