Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy sa wasi mezowie ? Tylko szczerze ?

Polecane posty

Gość gość

Nie zalujecie ze wyszlyscie akurat za tego mężczyznę ? Jacy sa wasi mezowie ? Prosze szczerze.

Gość gość
Nie. To bardzi ciepla, oddana osoba. Jest bardzo ambitny i inteligentny. Pewnie, ze ma wady. W wolnym czasie jest strasznie leniwy, a ja mam za duzo energii. Do tego domator, nie lubi wychodzic i prawie nie ma znajomych bo jako 100% introwertyk czuje sie zmeczony ludzmi po calym dniu przebywania z nimi z pracy.

Gość gość
9 lat po ślubie. Mógłby być bardziej czuły ale z drugiej strony jest bardzo ogarnięty życiowo. Generalnie nie żałuję.

Gość gość
sa chwile ze mowie sobie"boze czemu nikt mnie nie wytargał na kudły spod tego oltarza?"... ;) a sa takie ze twierdze ze nie mam zle. nie pije nie bije, jest pracowity, cala wypalte przynosi do d0mu, nie wylicza mi nic nie czepia sie na co wydaje-ufa mi w 100% bo wie ze swietnie prowadze domowy budzet i nie rozpuszczam kasy. Ale dba tez o swoja d**e, bywa leniwy, jak chce to potrafi zrobic ale jak nie chce to ma wyje/bane na wszystko. malo zajmuje sie dzieckiem. nie lazi na mecze, czasem raz na mc wyjdzie na piwo, zawsze mi o tym mowi. mam torche uwag ale doceniam to co mam, ideałow nie ma.

Gość gość
Mój też jest ok ale drugi raz bym się nie skusila -ma chora rodzinkę która nim manipuluje a on tego nie widzi a przez to nasze małżeństwo chyli się ku upadkowi

Gość gość
Mój ma jedną wadę. Całe życie był szefem i w domu też "prezesuje", do tego tradycjonalista. Ale jest dla mnie dobry. Do tego potrafi być romantyczny.

Gość gość
13:48 też tak mam. Mój to wspaniały facet ale ta jego rodzina. Coraz bardziej to widzi bo teraz robią pewne rzeczy przy nim ale pogadaliśmy i większość czasu jest dobrze... Dopóki ich temat nie powróci

Gość gość
Moj maz ma milion plusow i milion minusow. W wielu rzeczach jest super, w wielu nawala. Nie umiem odpowiedziec na pytanie, czy wyszlabym za niego ponownie, gdybym wiedziala to wszystko:)Czasem mysle ze tak, czasem ze nie.

Gość gość
Szczerze? Mój jest super i to najlepszy facet, z wszystkich których poznałam. Najbardziej cenie w nim to, że ma dużą wiedzę ogólną, jest mądry i inteligentny i to mi w nim na początku zaimponowało. Zna historię, nie muszę włączać wikipedii. Jest rozsądny, zna wyjścia z sytuacji w których ja dawno bym się pogubiła. Ma obycie, mam w nim podporę, wspiera mnie we wszystkim co robię i docenia mnie. Jest pracowity i dobrze zarabia, na pewno nie jest leniem. Ma też wady, które mnie denerwują, ale zalety zdecydowanie przewyzszają. A wady? np jest pedantyczny, co mnie trochę wkurza, nie lubi i nie potrafi gotowac.