Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portale randkowe

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myślicie?! Ja jestem za nie. Bo to nie ma wspólnego nic z rzeczywistością. To jak w sklepie , wybierasz co ci się podoba a jak nie to nara.

Gość gość
a jak niby jest w rzeczywistym świecie? wybierasz co ci się podoba a jak nie to nara:o

Gość gość
oczywiście że to ściema. wystarczy spojrzeć jacy ludzie tam przebywają , jakiego pokroju. A i tez z tym wybieraniem kiepsko, bo ci w końcu dają limit- 2 godziny, 3 godzniy, a czasem nawet więcej. Jak nie zapłacisz nic nie będziesz miał .....

Gość gość
Też mam zastrzeżenia do tych portali (głównie oszukiwanie różnego typu) ale akurat pod tym względem że każdy wybiera to co mu się podoba to nie specjalnie odróżniają się od realnego życia.

Gość gość
gość dziś a jak niby jest w rzeczywistym świecie? wybierasz co ci się podoba a jak nie to nara chodziło mi o to że komus sie spodobasz okręcisz go wokół palca (co robi większość dziewczyn) a potem kopa w d.. . Nie mówię ze wszystkie ale większość ale to już jest prostactwo.

Gość gość
Wiesz co oczekiwania mają wygurowane: ja np. trafiłem na taką co mnie wydoić z kasy chciała.

Gość gość
Korzystałem juz trochę więc mogę się wypowiedzieć , kobiety na tym portalu (konretnie badoo) są niezdecydowane, jeśli już umówią się, to potem puszczają kantem, zdradzają, imprezuja , palą , piją. Facet jest tylko namiastką zabawy...

Gość gość
albo się trafi na łatwe albo na takie co smędzą jak to im źle w życiu ...

Gość gość
Trzeba się liczyć z tym ze tam sa same ksiezniczki którym nic nie odpowiada... kto normlany siedzi 24-h na takim portalu