Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy utrzymujecie blizsze kontakty z osobami ze szkolnej ławki

Polecane posty

Gość gość

z podstawowki czy liceum.Czy tylko czesc nic wiecej?

Gość gość
Ci bliżsi znajomi powyjeżdżali i kontakt właściwie się urwał, dalszych też bardzo rzadko widuje w tym roku spotkałem tylko trzy osoby z którymi chodziłem do szkoły, wymiana kilku zdań w rodzaju co słychać? czym sie teraz zajmujesz? itp z jedną koleżanką z lo wymieniliśmy się aktualnymi numerami tel i właściwie na tym koniec. Chyba ani mi ani tym osobom nie zależy na odnawianiu i utrzymywaniu kontaktu.

Gość gość
Z niektórymi tylko się witam na ulicy, jak ich przypadkowo spotkam. Z jedną koleżanką z liceum mam sporadyczny kontakt smsowy. Mam 26 lat, z niektórymi znajomymi ze szkoły miałam jeszcze kontakt w czasie studiów, ale później ja wyszłam za mąż, ustatkowałam się, a oni tylko chleją i po imprezach latają, mieliśmy coraz mniej wspólnych tematów i rozleciały się znajomości.

Gość gość
moje dwie przyjaciolki sa wlasnie z tamtych lat. z jedną chodziłam do zerówki, podstawowki i szkoly sredniej, a z druga chodzilysmy do podstawowki. jestem z nimi tak jakos gleboko zwiazana, przez to ze razem dorastalysmy i znam je z tych bardzo dawnych, dobrych lat. Znamy sie jak lyse konie i to mi odpowiada. za to nie moge jakos takich przyjazni nawiazac w pracy i nawet na studiach, tzn mam dobry kontakt z tymi ludzmi ale to na tyle, jakos nie umiem sie z nimi zaprzyjaznic tak jak z tymi moimi przyjacilkami, z ktorymi mamy wspolne jakby podloze. a reszte ludzi z podstawowki i szkoly sredniej to jak niekiedy spotkam na ulicy, rzadko bo daleko mieszkam, to rozmawiamy.

Gość gość
Trudno mi utrzymywać kontakty z ludźmi z podstawówki czy liceum bo mieszkam 400 km od rodzinnych stron. Jednak jak kogoś spotkam, mieliśmy tez taki mały zlot klasowy, to czuję jakby czas stanął w miejscu i w ogóle nie dzieliły nas lata od szkoły i odległość (a mam 35 lat). Ludzie z dzieciństwa i wczesnej młodości już zawsze bedą dla mnie bliskimi i zawsze będą się dobrze kojarzyć, bo łączę ich ze swoimi dobrymi latami.

Gość gość
ja mieszkam ponad 210 km od mojej rodzinnej miejscowosci, a wczesniej mieszkalam blisko 300km i jakos utrzymywalam kontakty zmoimi przyjacoilkami.

Gość gość
16:37 I rownież znajomości nawiązane później, nawet już te ze studiów, nie mówiąc o tych z "dorosłego" życia , to marne kopie tamtych przyjaźni i sympatii. Ach, byc znów dzieckiem :)

Gość gośćsylwia
Nie i nie mam zamiaru.!

Gość gość
A bo dzis wracajac do domu na ulicy minelam sie z kolezanka dosc bisko bylysmy w podstawowce a po 15latach takie suche czesc. I wzielo mnie na wspomnienia.

Gość gość
Z jedną. Razem chodziłyśmy do zerówki, podstawówki, gimnazjum i liceum.