Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryk22

Chudy Jak przytyć

Polecane posty

Witam mam 16 lat 184cm i tylko 63kg Pytanie jest takie jak przytyć otóż od ponad miesiąca ograniczyłem słodycze na śniadanie jadłem -3 Bułki Ziarniste -Ser -Szynka Na obiad: -Ziemniaki -Schabowy -Surówka czasami zamiast schabowego jakies mieso , ryba , kasza na kolacje zazwyczaj kanapki jak na sniadaniu lub jakas jajecznica i czasami zjem jakąś zupke miedzy obiadem a kolacja lub wieczorem po kolacji i to chodzi że nie jem słodyczy zaczołem cwiczyc jesc jogurty z wysoka zawartoscia bialka a tylko od tego przez ponad 1 miesiac schudłem 0,5 kg . Czy warto zaczac jesc slodycze zeby przytyc czy nic nie jesc takiego ?

Gość gość
ja przytyłam 5 kg naa żarciu z mcdonalda...po prostu korzystam z kuponów i kupuje za pol darmo, zawsze biore paragon i wypelniam ankiete i mam przy następnych zakupach kolejnego hamburgera za darmo, teraz jest ta akcja z darmową kawą i darmowym jalapeno burger za zarejestrowanie się w nowej aplikacji, normalnie bym tam nie chodzila ale jak tanio to biore co sie da i ile dają od słodyczy to sie tylko spasiesz jak świnia bo to sam cukier