Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WiktoriaŚ

POMOC DLA SEBASTIANA !!!

Polecane posty

Sebuś ma 11 lat, przyszedł na świat jako bliźniak. Jego brat urodził się zdrowy, Sebastian nie miał tego szczęścia. Urodził się z wodogłowiem wewnętrznym, wadą serca ASD II i przepukliną oponowo–rdzeniową. Ma także porażenie wiotkie kończyn dolnych oraz wszczepioną zastawkę komorowo-otrzewnową. Sebastian był wielokrotnie hospitalizowany z powodu infekcji dróg oddechowych oraz układu moczowego. Ma pęcherz moczowy i o******cę neurogenną. Był leczony z powodu patologicznych złamań kości udowej. Sebastian porusza się dzięki pomocy osób dorosłych. wymaga stałej i kosztownej rehabilitacji co jest dla jego mamy bardzo dużym obciążeniem finansowym. (Sama wychowuje obu synów). Ze względu na konieczność stałej opieki nad Sebastianem nie jest w stanie podjąć zatrudnienia. Jedynym źródłem dochodu jest tylko świadczenie pielęgnacyjne oraz rodzinne. Sebastian, aby miał szansę na odrobinę samodzielności i czerpania radości z życia potrzebuje WÓZKA AKTYWNEGO i rehabilitacji. Ja jestem mamą trójki cudownych, zdrowych dziewczynek. Sebusia poznałam dzięki temu, że moje córcie uczęszczają do Szkoły z oddziałem integracyjnym. Ten chłopiec wywarł na mnie ogromne wrażenie. Chciałabym mu pomóc, ale sama niestety nie jestem w stanie. Dlatego zwracam się do ludzi o ogromnych sercach, którzy zechcieliby wesprzeć Sebusia pomocą finansową, a może znalazłaby się osoba, która ufundowałaby by wózek dla Sebusia? Sebastian jest objęty pomocą legalnego Stowarzyszenia, w którym jest dostępna cała historia medyczna chłopca. Wszelaka pomoc dla niego może być przekazywana tylko i wyłącznie przez Stowarzyszenie. Gdyby znalazła się osoba chcąca pomóc proszę o kontakt ze mną, wtedy przekażę wszystkie dane kontaktowe w celu przekazania pomocy dla Sebusia. PROSZĘ NIE ZWLEKAJ, TWOJA POMOC, NAWET NAJMNIEJSZA JEST BARDZO POTRZEBNA <3

Gość gość
A kto pomoże naszemu Przemkowi, Filipowi i Kłobucowi? Kto?

Gość gość
Czyli jest ich dwóch, też bliźniaki Kłobuc i Kołbuc :D:D