Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To pewne. Mąż mnie zdradził :( wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie myślałam, że taka sytuacja mi się przytrafi a tym bardziej, że będę szukac pomocy na forach tego typu... Dziewczyny, pomożcie. Wstydze sie powiedzieć o tym rodzinie. Mój maż (37 l.) zdradził mnie z kolezanką z pracy, która jest na pewno dużo młodsza. Dowiedzialam sie o tym przez przypadek podsluc***ac jego rozmowe przez telefon. Jeszcze nie wie, że wiem. Mamy dwójke dzieci , jeśli go zostawię będzie to ze szkoda dla dzieci, nie chce żeby musiały przechodzić przez nasz rozwod. Co mam robić...?

Gość gość
Z rozmowy zrozumiałam tyle, ze dziekowal jej za wspólny wieczor i że już dawno nie czuł się tak wspaniale..

Gość gość
No to ja dyma. Masz dwa wyjścia: udawac ze nic nie wiesz albo wykopać dziada

Gość gość
Udany wieczór to nie koniecznie zdrada ale na pewno początek. Jeśli mąż się zakochał to będzie ciężko. Najlepiej porozmawiać. Niech się tłumaczy.

Gość gość
Agatka spierdzielaj zdebilaly trollu

Gość gość
Znowu ta debilka nowy temat zakłada

Gość gość
Zanim porozmawiasz lepiej ostygnij i przemyśl sprawę. Nieprzemyślane słowa wypowiedziane w emocjach trudno będzie cofnąć. Zdrada to niestety częsta sprawa i nie jesteś z tym sama. Kobiety różnie reagują: odchodzą, godzą się na rolę zdradzanej żony czasem same zdradzają. Ty musisz sama zdecydować. A jesteś w sytuacji komfortowej bo dowiedzialaś się wcześniej (nim mąż ci oświadczył, że od jutra z wami nie mieszka).