Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

przez ostatnich kilka lat kilka ciekawych postaci pojawiło

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

się na Forum Kafe, nagle zniknęli , powiedzmy bez powodu albo z jakiegoś powody , powiedzmy wyjechali w daleką podróż ale ostatnie wydarzenia w postaci , zniknął 'cwaniak' , zniknął 'miś' albo jakiś 'łysy' lub NEPTYK z Forum a także zniknął ZAPENT to dla mnie jest informacja, że oczywiście pracowali na tym Forum i otrzymywali wynagrodzenie za pisanie 'bzdur' na tym forum ale jak sobie przypominam, być może to jest zbieżność sytuacji , gdy zmarł znany pisarz, publicysta, felietonista i bardzo mądry człowiek o nazwisku Aleksander Głowacki to wyglądało , jakby z Forum Kafe ZNIKNĄŁ pewien 'nick' , z którym się wykłócałem w realu , miałem takie wrażenie, że na forum tak zwany 'zapent' to był 'nick' pewnego dziennikarza o nazwisku Marcin Kmieć z TVP Katowice, jak wiadomo, razem z żoną dziennikarką i małym dzieckiem zginęli w płomieniach we własnym mieszkaniu w Katowicach, po tym pożarze 'zapent' już się na forum nie odezwał na niebiesko, teraz zniknął 'cwaniak' , 'NEPTYK' , 'Przemek' itd. należy zakładać , że to jest jedna i ta sama osoba, która ma bardzo dużo wolnego czasu aby pisać na forum, jak wiadomo, na forum Kafe zaglądają znane postacie, celebryci, nawet policjanci do spraw różnych, szukają wczorajszego dnia i śniegu z zeszłego roku , zapewne wiele osób się zastanawia, kim jest 'cwaniak' , 'NEPTYK' , 'Przemek' itd. , czy to jest znany Celebryta który jest oskarżony o pedofilię i teraz siedzi w areszcie ? Po znikających z tego forum 'nickach' można się domyślić nawet nazwisko znanej osoby ale nazwiska tych osób z forum i pierwszej strony gazety znają tylko osoby z Kafe, które mają dostęp do takich danych , zatem namawiam, Kafe ma prawie 20 lat i wiele znanych postaci z pierwszych stron gazet tu się pojawiło, znacie namiary do tych osób, być może warto i należy odszukać teksty tych Celebrytów na Forum, których już NIE MA między nami , co napisali na Kafe ? być może pojawią się w Archiwum Kafe teksty ludzi znanych, którzy odeszli przed Świętem Zmarłych, taki mam Apel do informatyków i pracowników Kafe.

Gość Ja_Dyzio
Marcin Kmiecik z Telewizji Katowice był prawdopodobnie 'zapent' na niebiesko zarejestrowany

Gość gość
[ dziennikarza o nazwisku Marcin Kmieć z TVP Katowice, jak wiadomo, razem z żoną dziennikarką i małym dzieckiem zginęli w płomieniach we własnym mieszkaniu w Katowicach, ] .......... [] Co ty pierd**lisz?! Uszanuj zmarłych, bo raz że podajesz niekompletnie prawidłowe dane, a dwa nie to było przyczyną ich smierci. Jak już musisz ta historie przytaczać, to chociaz zasięgnij najpierw o tym informacji, a nie jakieś ploty od sąsiadki z warzywniaka ładujesz.

Gość Ja_Dyzio
właśnie mój Apel polega na tym aby przed Świętem Zmarłych uszanować osoby, które tu były na Forum i na Kafe , pisały tu teksty , nie obrażaj mnie bez powodu, chcę 'dobrze' , chcę USZANOWAĆ te osoby z Forum i Kafe, które tu były z nami , chciałbym , taki mam pomysł aby informatycy i administratorzy tego Forum podpowiedzieli, nazwiska osób, które tu już nie ma , być może , jakiś socjolog, politolog, polonista, pedagog itd. napisze pracę dyplomową o ludziach znanych i celebrytach, którzy przez wiele lat pisali teksty na Kafe

Gość gość
Dyzio na forum jest typ ,ktory kiedys chwalil sie,ze ma 100 twarzy.Profesjonalny aktor wcielajacy sie w kobiety,facetow i dzieci.Na banknjest taki kolo. Mialaem podejrzenia o synufubu ale nie jestem pewien.

Gość Ja_Dyzio
SYN FUBU pojawił się na Kafe ok. roku Millenium , oczywiście to była postać zmyślona i wymyślona przez pracowników Kafe a mój Apel dotyczy ludzi prawdziwych , którzy byli na tym Forum i już NIE MA , znane postacie z pierwszych stron gazet tu bywały i zniknęły , zmarli , czy to jest jakiś problem dla informatyków i adminów tego forum aby podać, kto ze znanych osób był na KAFE i pisał tu teksty ?

Gość gość
Ja nie obrażam, pod twoim adresem nic nie policiało do ciebie wyzwisko. Ale bądź rzetelny. Dariusz Kmiecik (a nie Marcin Kmieć) Dziennikarz TVP katowice, potem TVN, 23.10.14r zginął z żoną i synkiem w wyniku wybuchu gazu, zawalił się na nich strop i ściany. (a nie w pożarze).

Gość gość
Gdzie zmyslona jak jego filmy z misiem lataly. Po ostatniej demaskacji gdzie robil za kobiete pisal ,ze znalazl dziewczyne.

Gość Ja_Dyzio
bardzo przepraszam za przekręcenie nazwiska , już mało ludzi pamięta o Dariusz Kmiecik (a nie Marcin Kmieć) Dziennikarz TVP katowice, potem TVN, 23.10.14r zginął z żoną i synkiem w wyniku wybuchu gazu, zawalił się na nich strop i ściany. (a nie w pożarze), - zginął razem z żoną, dziennikarką i dwuletnim dzieckiem , to wydarzenie większość Polaków zapamiętało , Polacy w większości nie mają pamięci do dat, pamiętają wydarzenie lub zdarzenie , tak zgaduję, że Dariusz Kmiecik na Kafe był jako 'zapent' na niebiesko, być może się mylę ale - gdy przypominam sobie wiele 'nicków' z Kafe , które istniały na Kafe i teraz ich nie ma to mam ogromny szacun dla 'nich' , że chociaż przez chwilę mogłem pogawędzić za pomocą tego Forum i były to rozmowy konstruktywne , tak myślę, że tu spoko gawędziłem z Celebrytami, których między nami NIE MA.

Gość gość
co ten Dyzio piertoli? jak Fubu ma byc wymyślony jak dawal tutaj filmik z misiem, to jak śpiewa Madonne i Ich Troje oraz fotke na wyrku w białych bokserkach z żółtymi plamami we wiadomym miejscu. :-D Jest tu mnóstwo projektów redakcji, szczególnie na ogólnym, ale są tez ludzie mający mnóstwo wolnego czasu, ktory przewalają m.in. pisząc tutaj i Fubu do takich należy.