Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starszy mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam prawie 30 lat. Jestem 5 lat po rozwodzie... Mąż wyjechał za granice i machną dziecko innej kobiecie, kończąc tym samym nasze małżeństwo które właściwie dopiero się rozpoczęło... :( Przez kilka lat nie mogłam się pozbierać... Później w pracy spotkałam Jego. Starszy ode mnie o 15 lat, kawaler,bardzo ułożony,spokojny i koszmarnie nieśmiały. Niby mną zainteresowany(albo ja sobie to tylko wmawiam)... Ja jednak tak boję się odrzucenia że nie jestem w stanie wyjść z jakakolwiek inicjatywą. To co zrobił mój mąż zostawiło w psychice ślad i żadna terapia nie pomogła. Kto coś takiego przeżył wie o czym mówię... Ale wracając do tematu-przebąknęłam coś tam o kawie (nie chce wracać do tego ile mnie to kosztowało stresu i ile się do tego zbierałam)...Ale chyba wziął to za żart. Mieszkam niedaleko, w sąsiednim miasteczku... Wiem ze jego matka ma na niego ogromny wpływ. Jest ona osobą bardzo wierząca, jest zdania ze rozwiedziona kobieta nie jest dla jej syna-stać go na pełnowartościowa kobietę-nie po przejściach. Dac sobie spokój...? Czekać aż znowu spotkam mężczyznę do którego to "coś" poczuje? Liczę tutaj na chociaż jeden sensowny komentarz... Może ktoś miał takie doświadczenie? Tak bardzo brakuje mi drugiej osoby, ramienia, mieć komu zrobić śniadanie. Nie sądziłam że jeszcze az tak wpadnę po uszy... To juz prawie pół roku i nadal nie mija. Stara baba i zakochała sie jak nastolatka...

Gość anabel101
Stara baba ? Boże ,co ty opowiadasz ,chciałabym tyle mieć,ale z tym facetem to szczęścia nie zaznasz. Ja też szukałam faceta,bo nie wyobrażam sobie być samą ,ale starych kawalerów wykluczałam. Ty myślisz ,że dlaczego on jest starym kawalerem? On po prostu nigdy nie odciął pępowiny i to juz nigdy się nie stanie a ty oczywiście będziesz w oczach jego matki tą niewłaściwą wybranką. Jesteś jeszcze bardzo młoda i wszystko przed tobą.Ja znalazłam męża na portalu randkowym i tobie radzę to samo .Musisz być jednak bardzo ostrożna i nie zakochiwać się od razu tylko na zimno i z rozsądkiem "rozpoznać" faceta ,bo jest dużo oszustów ,ale tez wiele takich osób jak ty. Takim godnym polecenia portalem jest fotoflirt.pl ,tam najczęściej weryfikują użytkowników każąc przesłać skan dowodu osobistego więc nie ma czegoś takiego,że jakiś generał amerykański mieszka w Ostródzie .Są też nasi oszuści szukający wiktu i opierunku więc wszystko musisz wziąć pod uwagę.

Gość gość
Autorko nigdy w życiu nie wysyłaj scanu dowodu przez internet!

Gość gość
9:03 - popieram. poprzedniczka może być także oszustką. tam, gdzie wymagają skanu dowodu osobistego, podania pesel-u, daty urodzenia (czyli większości danych) chodzi tylko i wyłącznie o wyłudzenia, łącznie z kontem w banku. nie bądź naiwna i nie korzystaj z oferty pani z 3:49.

Gość gość
Ja ci dam oszusta podła babo . Jestem uczciwym oszustem .

Gość gość
I dobrze ze cie zostawił . Ja tez bym cie zostawił gdybyś tak często miała ruje .

Gość gość
Autorko. WYKORZYSTAJ SZANSĘ z tym facetem. Poproś go o jakąś pomoc "w czymkolwiek"- faceci lubią być użyteczni dla kobiet, starać się... A jeśli wam się uda- to MIESZKANIE JAK NAJDALEJ OD NADOPIEKUŃCZEJ MAMY. Tyle w temacie. Pozdrawiam :)