Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja u dzieci.

Polecane posty

Gość gość

Chce się do czegoś przyznać (to nie jest żaden wkręt). Masturbowalam się od dziecka ale nie od 15 lat a od 4 i osiagalam orgazm.. Teraz gdy o tym myślę to jest dziwne. Lecz wtedy poprostu to robiłam i się z tym krylam. Raz chciałam to pokazać koleżance że jest na końcu takie uczucie ale ona tego nie potrafiła.a kiefy wy zaczeliscie się masturbowac?

Gość gość
To rzeczywiście wcześnie i powiem ci ,że jeśli nadal to robisz to prawdopodobnie nie będziesz mogła osiągnąć orgazmu z facetem ,bo uzależniłaś się od samozaspokajania.Będziesz miała ogromne problemy w zyciu seksualnym. Masturbacja jest rzeczą normalną ,ale nie od takiego wieku i nie ciągle. A ile teraz masz lat?

Gość gość
02:58 chyba pochodzisz z patologicznej albo co najmniej dysfunkcyjnej rodziny. Normalne dzieci się nie masturbują.

Gość gość
Co to jest dysfunkcyjna rodzina ?

Gość gość
Zapytaj wujka google.

Gość gość
Ja się masturbowałam jeszcze jako płód widać to na USG i miałam orgazmy i kryłam sie z tym ale USG wykryło .

Gość gość
ja to robię od najwcześniejszego dzieciństwa; najwcześniejsze wspomnienia mam jeszcze z końcówki żłobka gdy miałem niecałe 3 lata; z tego okresu mam kilka wspomnień; pamiętam układ pomieszczeń, poranne dojazdy autobusem o 6:30 z mamą, wielki dom dla lalek na półpiętrze i masturbację w czasie leżakowania i to jak mnie panie przyłapywały... Później to już była norma; w przedszkolu też matkę wzywali z tego powodu

Gość gość
Co ty nie powiesz a ja juź w płodzie sie branzkowałam