Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Cytat dnia

Polecane posty

Najważniejsze w życiu nie jest kapitalizowane naszych osiągnięć. To potrafi każdy głupiec. Najważniejsze w życiu jest czerpanie korzyści z porazek. Umiejętność ta wymaga inteligencji i odróżnia głupca od mędrca.

Gość gość
Bardzo ładne :) dziękuję. Co dzisiaj ciekawego robiłaś?

Gość gość
ŻRRYJ KAŁ TY KURWA TRANIE J****Y!!!!!!!!!!

Dzisiaj przeważnie przez cały dzień sprzątam z racji tego, że kończy się już remont. Ale znalazłam jeszcze czas na poczytanie kilku stron ksiazki i na większe zakupy ;) A co u Ciebie? Jak minął dzień?

Gość gość
na chóój żyjesz transie ty odpadzie ??] masz nadzieję na zabieg ? buahahaha

Gość gość
A ja dzisiaj poszłam umyć grób dziadka, zapalilam dwa znicze, dokupilam 5 wkładów i wiązankę. Zmarzlam trochę... Następnie zakupy i fit obiadek :p i teraz leżę sobie w łóżku, zapale sobie z chłopakiem kadzidełko zielona herbata polecam bo ladnie pachnie i będziemy oglądać zaraz mam talent :)

Ja właśnie dzisiaj mialam iść na groby, ale jednak się rozmyslilam, w sumie są już wyczyszczone, więc się rozmyslilam, pogoda była niezbyt udana, a znicze i kwiatki pozostawi się raczej w święto, nie ma sensu teraz, bo i tak wszystko zmiecie wiatr.

Gość gość
Kotarba spier.. z tego tematu. Nie jesteś tu mile widziany. Jesteś oblesny i Stary dziad i nie dziwię Ci się, że zostawiła Cię kobieta po tym jak kiblowales za kratkami. Żadna z kryminalista i brzydalem nie będzie się zadawala :p ty ropucho brzydka :D

Gość gość
SRAM CI DO RYJA TRANSIE!!!!!!

Gość gość
Trochę się wykosztowalam, ale tak pusto było, że musiałam trochę zadbać o to, żeby ładnie wyglądało :p i fakt zimno, trochę padało, ale jutro babcia przyjedzie to oceni moje mycie :p

Gość gość
jaki jest sens życia takiego transseksualnego dziwoląga, ktoś mi odpowie ?? ani to rodziny nie założy, ani to się nie czuje jak każdy zdrowy człowiek, na codzień męczy się to coś we własnym ciele więc na chóój to wgle żyje ???

Gość gość
8,08 ty palancie masz wybiatnie nasrane wełbie tez nielubie zbokow ale tao jego sprawa z kim sie zadaje co zre i z kim sie dyma, wiec czasnij dziobem zazdrosny pedale i idz na chlopcy lchociągu bo jestes nudny:-P

Gość gość
wrozbella jest dziwolądiem, który nie ma tak na prawdę tożsamości, bo jest to góówno nie wiadomi kim!