Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oboje pracujemy, ale nasza sytuacja finansowa nie jest za ciekawa.

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat, a mój mąż 31. Jestem po medycynie, a on po budownictwie. Niestety mam wrażenie, że nasza sytuacja finansowa nie jest za ciekawa. Zarabiam 3500 netto, a on około 5 tys. Fakt, pracujemy tylko po 8 godzin, resztę mamy dla siebie, jednak po tak odpowiedzialnych zawodach można by spodziewać się czegoś lepiej. Spłacamy kredyt około 2 tys. zł, utrzymujemy 2 samochody. Na życie zostaje nam około 5 tys., co w dużym mieście nie jest szałem.

Gość gość
Cóż na to moge odpowiedzieć: 0/10

Gość gość
Musisz utrzymać wszystkich nierobów z 500plus, księży, bezrobotnych i tyle zostaje. Polska to beznadziejny kraj, gdzie najlepiej mają lenie.

Gość gość
co po medycynie robisz za 3,5 tys?

Gość gość
A ja skończyłem tylko LO, mam 35 lat i zarabiam 4 tyś. w średnim mieście. Moi znajomi pokończyli studia, administracj*****nkowości, zarządzanie i inne i zazdroszczą mi pensji.

Gość gość
Jestem na działalności, bo na umowie o pracę miałabym jeszcze mniej bez specjalizacji.

Gość gość
jeszcze se trzeci samochód kupcie.

Gość gość
5 tys po zapłaceniu kredytu to mnóstwo kasy, zacznijcie sobie spisywac wydatki, bo przewalacie na głupoty :)

Gość gość
do 20.58 Polacy zeszli juz na Taki poziom ze ich bawia ordynarne bluzgi i ponizanie kobiet.I jak Maja nas w swiecie szanowac? to juz jest dawno nizszy poziom od zwierzat

Gość hiurem
Ja i maz mamy średnie wykształcenie zarabiamy 1700 na rękę każdy opłaty ok 1500 wyobrażasz sobie rozkapryszona ci ::Jest wiele takich rodzin 5000 to wzięłam pożyczki w pracy i spłacać będę ją przez 3 lata

Gość gość
ja tez mam 27 lat, tez skonczyłam, uniwersytet medyczny. Tyle, że na kierunku zdrowie publiczne:D a zarabiam 5 tys. na reke/msc moj maz bez zadnych studiów zarabia podobnie i pnie sie ciagle w gore ale to nieprzecietna osobowosc wiec nie co sie nim sugerowac Faktem jest, ze takie 8 -9 tys. miesiecznie na 2 osoby jak u u autorki, to nie jest szczególnie ciekawie. Wystarczy na swobodne i godne przezycie bez zaciskania pasa, restauracje, kino, przyjemnosci i inne d**erele, mozna cos odłozyc, pojechac na urlop 2x razy w roku ale zadne bogactwo to nie jest.

Gość gość
Współczuję, jak wy żyjecie! Ledwie na waciki starcza.

Gość gość
nie dodałam, ze pisałam o warszawie

Gość gość
To jest taki kraj, bardziej ceni się prymitywnego spawacza niż człowieka z wykształceniem i fachem w ręku. Dlatego PIS ma prawie 50% poparcia.