Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość ona aaa

Potrzebuje porady help

Polecane posty

Gość Gość ona aaa

Hej kobiety. Znaczne od tego ze kochałam sie z moim partnerem 17 października okres miałam 7 października. Ale to nie jest istotne tak bardzo. A dziś rano dostałam jakieś plamienie niby to okres brzuch troszkę kłuje tak dziwnie jakby jajniki delikatnie tez pobolewały. To krwawienie jest ciemnobrązowe i skąpe. Co to może być boje sie ze mogę być w ciąży i to może zagrażać dziecku a tego bym nie chciała. Czy wy mieliscie tak tez kiedyś czy w ciąży to możliwe. Jutro dzwonie po ginekologach prywatnie może przyjmie mnie w ten sam dzień który

Gość gość
Ale zdajesz sobie sprawę że twoje myślenie jest negatywnie nastawione na rozwój sytuacji których los jest zapisany na dysku u eskimosa w iglo który ostatnio jechał autobusem i go kanar du'pnął bo nie miał biletu .

Gość Gość ona aaa
gość dziś Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to idź odrób lekcje gimbazo jedna a nie siedz na babskim forum

Gość gość
Gość ona aaa dziś Twoja odpowiedź jest tyle warta co odpady w oczyszczalni ścieków ale tylko wtedy gdy słońce świeci w nocy i samolot leci nad Paryżem .

Gość gość
gość dziś Puknij sie w łeb poj***e zanim coś napiszesz

Gość gość
gość dziś . Nie denerwuj się bo Ci jeszcze więcej tych zmarszczek wyjdzie na tej gembie .

Gość Gość ona aaa
Nie ma tu normalnych ludzi którzy by odpowiedzieli na mój temat?

Gość gość
Idź do lekarza a nie cisniesz farmazony .

Brązowe upławy mogą być normalnym objawem implantacji zarodka (około dwa tygodnie od zapłodnienia). Najlepszym rozwiązaniem będzie wykonanie testu ciążowego :) To może być też oznaka infekcji.

Gość gość
być może było to plamienie owulacyjne...wyznaczasz sobie w ogóle fazy cyklu?

Gość Gość ona aaa
Miałam ten okres niby do wczoraj 4 dni dziś juz nie mam ale to krwawienie implantacyjne nie było na bank bo to było więcej tej krwi nie ze parę plamek. Tak wyznaczamy sobie owulację miałam zaraz po okresie. Do ginekologa sie nie wybiore prywatnie dopiero po niedzieli. Na początku to były plemienia ale przeszło w 4 dniowy okres. Nigdy tak nie miałam

Gość gość
A test robiłaś?

Gość gość
U mnie zawsze okres zaczyna sie od plamien