Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam do rozmowy tzw"wyrodnych" matek,np mających problem z pokochaniem dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentem reżyserii i poszukuję osób do rozmowy na powyższy temat w celu napisania scenariusza i realizacji filmu dyplomowego. Żeby scenariusz był prawdziwy, poszukuje do rozmowy (po telefonie chętnie na żywo) osób, które wiedzą na ten temat coś z doświadczenia. lubietoniebo@gmail.com Chodzi mi o poważne kwestie, a nie przygotowywanie nieodpowiedniego jedzenia. Przykład --> oddanie dzieci do wychowywania rodzinie, podczas gdy matka robi kariere/próbuje odzyskać straconą przez macierzynstwo młodość... Może to matka mająca problem z pokochaniem dziecka? Lub może sama ma uraz z dziecinstwa i wypelnia zycie toksycznymi zwiazkami? Itp Itd Płacę 10zł od godziny rozmowy przez tel/na żywo. Ja będę zadawał pytania, nie trzeba umieć ładnie opowiadać :) Zdaję sobie sprawę, że temat jest delikatny i umiem podejść do rozmówcy z empatią. Sam mam swoje doświadczenia w tym temacie. Cenię sobie uczciwość w podejściu do rozmówców. PRZYKŁAD. Historia, która mnie NP (niekoniecznie taka!!) interesuje to rodzic walczący o swoje dzieci, które to dzieci w jakiś sposób mają ograniczony kontakt z rodzicem (np piecza zastępcza, ale też inne sytuacje, nawet wewnątrz rodziny). Nie chodzi mi o przeszkody instytucjonalne, ale o to że to same dzieci mają wątpliwości co do tego, czy chcą być z rodzicem. Interesuje mnie też (choć niekoniecznie), by rodzic, obok odzyskania dzieci miał dodatkową sprawę, którą załatwi poprzez odzyskanie dzieci (np. zasiłki, pieniądze, udowodnienie czegoś komuś lub sobie, czy nawet użycie dzieci do swojego interesu np do pracy itp).

Gość gość
były tu takie topiki, szukaj w archiwum po słowach kluczach "nie kocham dziecka" Co ty myślisz że tu na co dzień takie matki przesiadują ? Czasami tu ktoś taki zaglądał ale dawno to było i nie zdarza się często.