Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patafiany pisowskie szukają parobków do szlachetnej paczki

Polecane posty

Gość gość

na 500+ za darmo dla młodych zdrowych jak byk rodziców maja a szukają parobków jako wolontariat do szlachetnej paczki. Moje dziecko miało ochotę iść , ale wybiłam jej z głowy tą głupotę. Rza ma ją daleko gdzieś, nie dostaje 500+, bo pisowce uważają, że jedynaki to nie dzieci a ona głupia chce być ich jeszcze parobkiem, no nie, całe popołudnie byłam zła, myślałam, że jej tyłek złoję za tą głupotę. Zakazałam jej w ogóle udzielania się dla kraju, bo kraj ją ma daleko gdzieś skoro dla rządu ona nie jest dzieckiem tylko zbędnym odpadem.

Gość gość
przeciez te szlachetne paczki trafią głównie do bydła które na fejsbuku nalezy do grupy ''szlachta nie pracuje''

Gość gość
szlacheckie paczki ;)

Gość gość
hahaha szlacheckie paczki - dobre! cos czuję że to wejdzie do ogólnego nieoficjalnego słownika Polaków ;) ja juz to biorę :D

Gość gość
Masz rację, ja też synowi wybiłam te szlachetne paczki. Już chodzą sępy po szkołach i szukają frajerów do obsługi leserstwa i hołoty wielodzietnej. powiedziałam ze jak mają ochotę na wolontariat i pomoc innym to mają pod domem szpital i hospicjum dziecięce. Mogą chodzić czytać dzieciakom bajki i rysować obrazki z nimi. Niedaleko mamy też schronisko dla psów mogą tam wyprowadzać pieski.

Gość gość
zapomniałam dodać że syn z kuzynem swoim chciał tam iść i szwagierka miała mieszane uczucia ale ja tam powiedziałam co myślę i mnie poparła. Teraz własnie chodzą do hospicjum.

Gość gość
Ale przecież w szlachetnej paczce są nie tylko leniwe dziecioroby. Są osoby z chorymi dziećmi, są ludzie chorzy i starzy. Juz pomijam, że to nie pis organizuje to tylko jakiś ksiądz.

Gość gość
Autorka 100% Patoka!!!

Gość gość
nie prawda u nas zawsze jest dla pani X która ma 75 lat i mieszka z synem który jest po wypadku całkowicie sparaliżowany SZP to nie tylko rodziny wielodzietne debile

Gość gość
Boże matki jedynaków są nienormalne :-o

Gość podobajobuty
Ksiedzy sobie wezmo swinta wyprawio ze szlacgetnej paczki, a reszte ludziom dadzo.

Gość gość
100 % kafe to patole :-o :-D