Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Testy negatywne a ciaza jest

Polecane posty

Gość gość

Od samego poczatku wiedzialam ze jestem w ciazy mdlosci ciagniecie w dole brzucha i durzy apetyt mam 10letniego synka i chcielismy drugie dziecko bardzo myslalam ze zwariowalam co 2 3dzien test bo miesiaczki nie bylo 8 dnii coraz dluzej z kazdym dniem sie spozniala a wszystkie testy wskazywaly jedna kreske bez sladu nawet drugiej w koncu poszlam do lekarza i 8tydzien ciazu wrucilam zrobilam jeszcze jeden test z ciekawosci a tam znow jedna kreska o co chodzi ?

Gość gość
Nie jest to możliwe żeby w 8tc test pokazał jedną kreskę. Testy ciążowe sikane reagują na hormon bthcg który każda kobieta w ciąży ma, bez niego nie ma ciąży! Z tyg na tydz jest coraz większe stężenie wiec w 8t test musi wyjść pozytywny!

Gość gość
Poza tym zainwestuj w słownik, bo jeśli takie geny przekazujesz dalej to współczuję dzieciom

Gość gość
Nie ma takiej mozliwosci!

Gość gość
a usg miałaś już?

Gość gość
Nie imwestuje w slownil bo jestem dyslektykiem wiec troche tolerancji morze tak mialam juz usg i jest to morzliwe poniewaz mi sie to zdarzylo

Gość gość
Mi rowniez wydawalo sie to nie mozliwe a jednak wiem jedno w testy juz nie wierze

Gość gość
Co za idiotka z Ciebie, płacze ze śmiechu

Gość gość
Ca za głupek Cię pokrył

Gość gość
Testy mogly byc zle przechowywane i skladniki ulegly degradacji, stad brak wlasciwego wyniku.

Gość gość
Dlaczego ja obrazacie nie rozumiem was dziewczyna pisze to co przezyla wstydzcie sie a tak po za tym testy nigdy nie daja 100 procent pewnosci kazdy gin wam to powie Ja ci wieze trzymaj sie

Gość gość
Tak na powaznie to sie moze stac ale nie martw sie wszystko jest ok uwazaj na siebie szczescia zycze

Gość gość
Tez tak mialam testy negatywne a ciaza jest obecnie 28 tydzien

Gość gość
haha i do dziś test jej nie wykrył :D

Gość gość
No sorry ja w to nie uwierzę, nie jeden test w swoim życiu robiłam, 3 razy byłam w ciąży, różne rodzaje i marki testów w różnych dniach cyklu i NIGDY mi się nie zdarzyło, żeby test wyszedł negatywny a ciąża byla. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć jeden czy dwa testy, ale nie każdy który robisz, zwłaszcza w 8t. To jest niemożliwe!. I dysleksja nie jest usprawiedliwieniem, bo w komputerze czy telefonie sprawdza automatycznie pisownię.

Gość gość
A czy ty dobrze ten test oblugiwalas? Bo podejrzewam ze nawet tego nie umiesz..

Gość gość
Boże tu tacy idioc***iszą ze szok! Kobieto będziesz w 9 miesiącu i powiesz ze na usg nic nie widać .jap*****le

Gość gość
Sory ale doktorami ginekologami to Wy nie jestescie to sie dzieje dosyc czesto a obrazacie kobiete brak elementarnej wiedzy ja p*****le

Gość gość
Wytlumacze tym wszystkim polonistkom z koziej traby dyslekcja to choroba gdzie czlowiek nie zauwaza podstawowych bledow w pisowni ani nie stosuje znakow polskich tak jak ja tetaz napisalam. Wypowiadacie sie o tym o czym nie macie pojecia tlumaczenie w komputeze he he technika poszla z postepem i czasami ludzie pisza z telefonu itp.A ty mala uwazaj naSiebie

Gość gość
Jeśli się ma dysleksję to się pracuje 2 razy bardziej nad pisownią, a nie głupio usprawiedliwia swoje lenistwo.

Gość stokrotka 88888888
Test negatywny a ciáza Oczywiscie Tak .Jezeli ciáza jest zagrozona lub kobieta ma bardzo rozcienczony mocz w momencie robienia testu inny powod ciáza pozamaciczna lub test nie zrobiony z porannego moczu .Przed zrobieniem testu nalezy sié podmyc wydzieliny wszystkie sluz itp.falszujá wynik testu .

Gość gość
A ja przeczytałam, ale nie skomentuję, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji to ciężko się wypowiedzieć czy jest to możliwe. Nawet jesli tak to musiałoby to mieć jakieś wytłumaczenie

Gość Elizabeth 5556760
Dokladnie tak jak stokrotka 888 pisze To sá powody .Idz do innego ginekologa to powazna sprawa.

Gość gość
mi ostatnio wyszedł test pozytywny (druga kreska była jasniejsza ale bardzo wyraźna), a ciąży nie było. Test zrobiony 3 dni po terminie miesiączki. Następnego dnia po teście zrobiłam bete i wykazała 0, okres dostałam pare dni pozniej. Ciąże biochemiczną wykryłaby beta, zrobiłam usg jajników czy nie mam żadnych torbieli i jest czysto. No i co wy na to?

Gość gość
Przypadki chodzá po ludziach .A ta fala krytyki Jednej kobiety wobec drugiej jest Obrzydliwa .Po co czytacie jak sié wam nie podoba a szkoda gadac

Gość lulusia lulusia
Przypadki chodzá po ludziach .A ta fala krytyki Jednej kobiety wobec drugiej jest Obrzydliwa .Po co czytacie jak sié wam nie podoba a szkoda gadac

Gość gość
Nie wiem mi testy nie wykrywaly wczesnej ciazy a bylam w 3 zawsze nie mialam okresu i po 2tygodniach dopiero test pozytywny ;)

Gość gość
Dziwne ale kto wie jezeli tak masz to widocznie tak moze byc :) :)

Gość gość
komputeze, morze i jeszcze testy negatywne przy urojonej ciazy. Dysleksja, a to drugie to co ?

Gość gość
Jestem w 3 ciazy i nigdy nie mialam problemu z testami nawet jak robilam wczesnie (czyt. np 1 dzien przed miesiaczka, a nie 2 dni po owu ) to wyhodziła po prostu bardzo jasna kreska testowa.