Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jestem przegrywem patolem zerem marginesem nikim

Polecane posty

i wszyscy maja na mnie wyjeane, na moje istnienie :( jestem jakby przezroczysty, nie jestem nikomu potrzebny, swiat beze mnie nie zginie i nie bedzie po mnie szczegolnie plakac :( jestem bezuzyteczny spolecznie bo nic do spoleczenstwa nie wnosze :(

Gość gość
Co za samokrytyka i kto go będzie bronić . Bo on tego oczekuje . A on będzie wtedy jeszcze bardziej krytyczny do siebie .

Gość gość
świat nie zginie bez kogokolwiek, bez znaczenia czy jesteś to ty, inny przegraniec czy najwybitniejsza osobistość... Z perspektywy kosmosu wszyscy jesteśmy tak samo pozbawieni JAKIEGOKOLWIEK znaczenia. Nasze istnienie, poza najbliższymi nam osobami, nie obchodzi nikogo innego i nie ma najmniejszego znaczenia czy zyjemy, czy się w ogóle urodziliśmy. Jesteśmy tylko numerem statystycznym genialnie pokazal to cyrk Monty Pythona :D https://www.youtube.com/watch?v=yq4uCWtQE24

Gość gość
Nie wierze, filipek da d**y karolowi a tak nienawidził gejów A karol to faktycznie przegryw

Wszyscy jesteśmy tylko pionkami w grze życia i choćby pół populacji wyginęło jednego dnia to i tak świat nie zginie :D Więc głowa do góry i weź się za konserwację powierzchni płaskich :D

Gość gość z miasta Katowice
spedalony karolek to akurat jest pionek i z tym się zgadzam. Kundelek biega w koło mnie obszczekują, ale jak tupne to spiertala

Gość gość
Ty Katowice zawrzyj jape Jak był ina inaczej śpiewałeś b9 bałeś się gębę otwozyc

Gość gość z miasta Katowice
kobiecykarol to ten spedalony cwel in ktorego zawsze tu tyralem jak burą sukę!!!

No co Ty, bardziej już Man On The Moon :D Ina by się nie nabijał z Cynica aż tak :D

Gość gość
Po pierwsze to Ina nie robił błędów Po drugie Ina to brunet Po trzecie nie zachowywał się nigdy jak c***a Po czwarte nie obrażał Po piąte do przesady chronił prywatność nawet imienia nie podał ... bardzo wątpię Tylko wiek się zgadza

Gość gość
Może to byc projekt ina

Gość gość
21.52 spiep'rzaj z tematu dziadu