Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna18071999

Czy jest szansa na ciążę?

Polecane posty

Gość Luna18071999

Witam, 1 i 7 października odbyłam stosunek bez zabezpieczenia. Brałam wtedy progesteron. 8 października wystąpiło skąpe plamienie następnie z 13 na 15 też, to pierwsze trwało z 3h i bardziej był to śluz delikatnie podbarwiony na brązowo i potem ani śladu, drugie było troszkę silniejsze ale tylko dzień bo 14 i 15 zmieniło sie bardziej w zabarwiony blado-ròżowy śluz. Stosunek odbył sie także 22 października i 29. Dziś jestem w 4 dniu spodziewanej @ i nic tylko taki lekki śluz z domieszką bladej krwi ( śluzu jest dość dużo, nigdy tyle nie miałam, dodam że od kilku dni jest go sporo tylko dotychczas był biały) mierzylam także temp i w tym cyklu utrzymuje sie ponad 16 dni ok 37,4 a nawet skoczyło do 37,6. Czy jest możliwość ze jestem w ciąży? Robiłam test dwa dni przed spodziewanym @ i był negatywny. Od kilku dni zdarzyło mi się mieć mdłościvan wczoraj wymioty, ale nie chcę się nakrecac. Pozdrawiam

Gość gość
Tak jest duża szansa , rób sobie codziennie test z rana możliwe że powinnaś mieć już na teście druga bladą kreskę

Gość gość
Albo zrob badanie betahcg

Gość Luna18071999
Chyba tak zrobię