Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy obrazilibyscie się o taki żart?

Polecane posty

Gość gość

Z facetem nieraz wysyłamy sobie erotyczne zdjęcia -oczywiście bez twarzy, jeśli nie możemy się spotkać. I on mi napisał ze mi wyśle swoje zdjęcia ale czy bada "w stanie spoczynku czy na bacznosc" to nie wie bo jest zmęczony. A jemu o dpisalam ze i takie i takie mi sie podobaja alebardziej jak stoi na bacznosc i wtedy w nagrodę postaram się mu znowu przyśni a może być pewien ze nie będzie to grzeczny sen- on niedawno mówił ze się mu śniło jak się oochamynwiec do tego n awiazalam.I on się o to obruszyl ze tak napisałam... Serio napisałam coś nie tak?

Gość gość
* on od dawna mówiła ze śniło mu się jak się kochamy - sorry za poprzekrecane słowa ale pisze z tableta

Gość Teppic No1
Powiedział, o co się obraził? Bo, szczerze mówiąc, jestem w kropce :D

Gość gość
No że tak zartowalam ze jak zasłuży i wyśle zdjęcia "na bacznosc" to wtedy może mu się przysnie - powiedział ze jak mi się nie podobają zdjęcia które zwykle wysyła i jego .... to nie będzie wcale

Gość Teppic No1
Dobra, czyli cośtam już wiem. Jednym z prawdopodobnych powodów jest jego wrażenie, że traktujesz jego zachwyt twoją osobą jak coś naturalnego, a swój nim jako nagrodę. Wiem, że to nieprawda, ale mógł tak to odebrać. Duma itp.