Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przed chwilą wrócił z dzieckiem od dentysty. Oto co maluch dostał w nagrodę

Polecane posty

Gość gość

https://zapodaj.net/images/163a60f79ab49.jpg Ja się pytam co to ma być? Dziecko ma sześć lat --- SZEŚĆ LAT ---! Natychmiast zadzwoniłam na recepcję przychodni z pytaniami co to ma znaczyć to mnie jeszcze jakaś stara kwoka wmówić próbowała, że to nic takiego, o co mam pretenje, dziecko i tak nie zrozumie obrazka na tej plakietce (!) a ja jestem zazdrosna bo babka na obrazku jest ladniejsza ode mnie, czepialska i bez poczucia humoru! Jeszcze mnie po tej rozmowie trzęsię!

Gość gość
haha serio to nie prowokacja? nie moge w to uwierzyc :D

Gość gość
mąż sie nie przyznał, ze wziął to dla siebie, co? na dziecko zwala tchórz

Gość gość
Niestety, to nie jest prowokacja. Naprawdę moje dziecko coś takiego otrzymało w przychodni u dentystki i to współpracującej z NFZ. Jak dopytałam męża to powiedział, że nie zwrócił uwagi na ten drobiaz,, który syn otrzymał bo po prostu nie sądził, iż taki numer jest możliwy.

Gość gość
"mąż sie nie przyznał, ze wziął to dla siebie, co?" Tylko problem w tym, co w takim razie plakietki takie robią w przychodni dla dzieci, co?

Gość gość
osladzają tatusiom czekanie na ich wyjace, histeryczne bachory

Gość gość
no to pech, ja u swojego dentysty dostałam plakietkę "dzielny pacjent" z jakims rysunkowym zwierzątkiem. a ze względu na wiek i upodobania zyciowe wolałabym z gołym facetem....zycie