Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienia z nosa

Polecane posty

Gość gość

witam. problem jest, często mi krwawi z nosa, lekarz rutinoscorbin 2x3, biore tak hoho nie wiem kiedy była dłuższa przerwa, wyniki dobre, jest jakaś tabletka co ma 500 tego rutozydu ale mniejsza o cenę -dawka 500 to dopiero uzależnia, moje pyt- czy jest jakaś możliwość żeby mi ten nos nie krwawił, nie palę, piję raz 4pak a w piątek 6pak i łeb walił no ale przecież nie chleję jak świnia co tydzień jak tu mi wyszło bo unikam, jutro na ten przykład mam urodziny i co ani grama alkoholu bo mi wyleje krwi z nosa i będę tamował więc co nie będę pić, dam przykład z dwa lata wstecz też sobie piwkowałem nic nie było potem nie całym miesiącu sylwester wypiłem litr wódki pływałem po pokoju ale się nie połamałem i też nic mi nie było po za kacem co trzymał, nawet jak nie piję miesiąc dwa i odstawiam rutinoscorbin to góra tydzień i krew się pojawia, czemu pije bo melisa i inne na wyciszenie trochu mi zdrowie uszkodziły a nie piłem jakiś rok dwa i tak mimo to miałem krwawienia, czy jest coś po za rutinoscorbinem co ma rutozyd, nie wiem jazda na domowym rowerku coś da czy nie, no nic czekam na porady.

Gość gość
drugi wers by była dłuższa

Gość gość
A tak poludzku? Bo nawet nie wiem o co pytasz

Gość gość
tak po ludzku pisze, co mi pomoze do zasklepienia ren w nosie oprocz rutozydu, jazda na domowym rowerku? moze jakies jedzenie jakie?