Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie mąż jak przyjdzie po piwie wywalam go z domu

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż byłby ok, ale nie nawidze jak pije. W sobotę przyszedł podpity bo coś pomagał koledze. ... dziś z kolei poszedł pomagać zmienić mu koła. Ok. Za isnelam żeby ale swoje pomyślałam. W*****a mnie bo zamiast się pobawić z córką to on jest zneczony ale na każdy telefon leci. ... Po za tym w przyszłym roku chce zmienić dach i zrobić poddasze. On twierdzi ze za rok nie bo nie mamy pieniędzy to mówię sprzedam pole 1h nie bo mamy dzieci tzn jestem z 2 w ciąży. To ja kredyt nie bo kredyt nie. W*****a mnie jak będzie następna rozmowa wygarenę mu ze ja dostałam dom ziemię a on od swoich rodziców dużo mniej niż jego siostra. Jego siostra dostała dom budynki i 3 h pola. Mój mąż nie całe 4.5h pola i dowodzenia. Z 100tys jesteśmy w plecy. Jak by te pieniądze dostał nie było by problemu. Wkurza mnie to wiem jestem podla bo wyciągamam rękę po nie moje. Ale on mógł do mnie przyjść mieszkać na gotowe? Bo co jestem jedynaczka to on może dostać od swoich mniej a jego siostra więcej?

Gość gość
Owszem są tam teście. Nie tłumaczecie ze ten co zostaje w domu to zajmuje się rodzicami guzik prawda. Rodzicami na starość mają się zajmować wszystkie dzieci nawet ci co mieszkają 200 km dalej. Takie jest prawo. Nie ważne ze jedno dostane więcej i ma się opiekować. Wiem bo mója znajoma ma problem i byłam z nią u prawnika jakoś rok temu. Ta siostra zdaje sobie z tego sprawę, ze mój mąż jest pokrzywdzany, bo zaraz po notariuszu kupiła córce na urodziny prezenty, chyba za 400zl żeby zatkac nam oczy, tak to normslnie skromne prezenty były.

Gość gość
A jak dziś przyjdzie po piwie co gorsza po wodzie jutro mu wszystko wygrane i karze się wynosić!!!

Gość gość
a mój jak przyjdzie po piwie to dopiero dajemy czadu w sypialni, tym sposobem mamy 5 dzieci

Gość gość
"zatkać nam oczy"... dziękuje...

Gość gość
do gość dziś - na wuj ci tyle hektarów, przecież jak chłop weźmie cię do orania tych hektarów to ciebie zaj***e

Gość gość
No co ? Jak sprzedam to 50 tys za 1 h. I niestety wrócił grzeczny... 19.43 To niby dlaczego jednorazowo kupiła zabawki na taką kwotę?