Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzeba satysfakcji

Masturbacja kobiety poprzez zaciskanie ud a orgazm z mężczyzną

Polecane posty

Od nastolatki właśnie w ten sposób sprawiałam sobie przyjemność. Nie osiągałam orgazmów dotykając łechtaczki i nie osiągałam orgazmów wkładając sobie palce. Tylko intensywne zaciskanie ud dawało mi satysfakcję i to z czymś pomiędzy nogami np. z kawałkiem kołdry albo z dłonią. Jednak teraz, jak już jestem dorosła, nie potrafię osiągać orgazmów w normalny sposób nawet z partnerem. W ciągu wielu lat pamiętam tylko dwa orgazmy z mężczyzną. Jeden - jak doprowadził do sytuacji, która była zbliżona do moich "technik". Druga - intensywny, urozmaicony seks, inny niż reszta, o którym nie będę teraz pisać i nie będę go już powtarzać. A poza tym nawet jak sama się dotykam, to orgazmy są krótkie i mało intensywne. Odczucia są zupełnie inne niż kiedyś. Czy któraś z kobiet ma podobny problem?

Opiszesz? Właśnie znalazłam w internecie fachowe nazewnictwo "zespół zakodowanych reakcji seksualnych".

Gość gość
Jako dziecko zaczęłam masturbacje w ten sposób. Potem brakowało mi w seksie tych zaciśniętych ud. Udało mi się dojść tylko kilka razy w życiu gdy były sytuacje intymne, że uda mogły być zaciśnięte.

Chyba już nigdy nie osiągnę normalnego orgazmu... Strasznie smutne. A jestem podobno świetną kochanką. Tylko co z tego. Na żadną terapię partnerską też nie pójdę, bo mój partner myśli, że rzadko mam orgazmy. A tak naprawdę nie mam ich wcale, ale nie przyznam się do tego.

Gość gość
Mam taki sam problem. Pochodziłam się z tym.

Gość Karolina1980
Mam dla Was koleżanki fajnego kolegę z dużym pindolem :)

A ja się nie pogodziłam. Zwracam za to większą uwagę na bliskość emocjonalną i urozmaicenie seksu. Taka satysfakcja psychiczna, że jest świetnie. Z samego seksu potrafię się cieszyć, ale byłoby ekstra gdybym mogła po wszystkim paść na poduszki i stwierdzić głośno, że doszłam. A niestety zawsze pozostaję w pełni niezaspokojona... To potrafi zirytować. Wydaje mi się, że nie znajdę kobiety, która by z tego wyszła. Ech... w dzieciństwie spaprałam sobie całe życie seksualne.

Gość gość
Pogodziłam się z tym, bo mam 43 lata. Opisałaś wszystko dokładnie tak jak też to przeżywam. Miałam różne etapy i próbowałam walczyć o orgazm ale nie udało się. Dodatkowo ostatnio mam blokade psychiczną bo wiem że i tak nie dojde i nie próbuje

Mówisz tak jakby wiek przesądzał o tym, że nie warto się już kochac. Nie odczuwasz minimum satysfakcji jak ja z samego seksu (pomijając już orgazm)? I czy byłaś kiedyś u seksuologa?

Gość gość
Uprawiam seks od 25 lat i przez ten czas miałam może osiem orgazmów. Seks sprawiał mi taką satysfakcję jak tobie. Ale już z jednym partnerem jestem 18 lat i po prostu jak zaczynamy to wiem, że nie dojdę i dochodzi jeszcze spowszechnienie seksu po tylu latach razem. Nie byłam u seksuologa i nie pójdę już.

Gość Agaciorka
Ja tez byłam w tej samej sytuacji i teraz poznałam nowego partnera on zaczął uprawiać ze mną seks analny i to się w końcu zmieniło. Jak jest we mnie w anusie to jestem w stanie dojść nawet po 2 minutach bardzo intensywnie. I to nawet 2 lub 3 razy. Niestety jedynym minusem jest to że muszę się zawsze do analka przygotować, chociaż w sumie to już jakoś się przyzwyczaiłam robić lewatywki płytkie a myśl o orgazmie mnie do tego jeszcze bardziej mobilizuje. Polecam i pozdrawiam.

gosc , nie myślałaś o tym żeby spróbować iść do łóżka z innym partnerem? Duża szansa, że ktoś nowy Cię czymś zaskoczy. Nie wiem jakie jest Twoje podejście do zdrad, ale jesli luźne - może warto spróbować z kimś nowym? Jestem od Ciebie trochę młodsza, ale mam koleżanki po czterdziestce, które nie zamierzają stać w miejscu. Chcą się cieszyc tym co daje im życie, są bardzo aktywne seksualnie i dobrze im z tym.

Gość gość
Jako młodej dziewczynie zdarzyło mi się coś takiego. Jechałam rowerem pod górkę z dużym wysiłkiem i zaczęłam odczuwać przyjemność z tarcia o siodełko. Przyjemność narastała tak bardzo, że aż zsikałam się na rowerze. Później to zrozumiałam ale masturbuję się normalnie.

Moje drogie Panie to wszystko zalerzy od partnera trzeba poprostu mu powiedziec co i jak i bedzie oki