Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Bylem dzis na silowni i zrobilo mi sie smutno

Polecane posty

jak zobaczylem fajną mlodą dziewczyne z fajnym mlodym chlopakiem, potem druga fajna mlodą dziewczyne z fajnym nlodym chlopakiem jak razem cwiczą. Nie widzialem nigdy wczesniej tam par. Zrobilo mi sie smutno ze ja jestem sam, nawet nie mam kolegi czy przyjaciela. Sam jak palec. :(

Gość gość
Do tego można przywyknąć.

Gość gość
czemu nie masz swojego telefonu?

hmm... pierwszy zostawilem na noc w ogrodku i dead, drugi mi wylecial z kieszeni gdy bylem w naturze na spacerze trzeci mi wylecial z kieszeni do rzeki gdy pilem piwo czwarty wyrzucilem a od piatego mi sie kabel od ladowarki zepsul i nie mam ;P i zyje :D

Gość gość
Jakiś nieszczęśnik pechowy z ciebie, że tak gubisz te tel.

Gość gość
Kup nowa ładowarkę, przeciez to kosztuje grosze

a wielkie te cegly to mi wylatuja. Karolku a tam w naturze gdzie zgubilem telefon to znalazlem zayebiscie piekne miejsce gdzie sie polozylem na trawce a przede mna byl taki widok ze sie podniecilem, tak sie podniecilem ze poszedlem gdzies do lasku se zwalic bo myslalem, ze zwariuje, i juz po fakcie okazalo sie ze mi telefon zgubilo xddd

Gość gość
Ja tez nie mam, zawsze cos odemnie chcą, a w piz..u.

mi też wypadają te cegły, odkąd mam większą niż 4 cale, bo mniejsze nie wypadały, ale ostatnie już tak :( pierwszy mi wypadł ledwo po roku na kostkę brukową coś pękło w środku i jeszcze pół roku pochodził i padł :o teraz mam jeszcze większy 5 cali i co, również wypada z kieszeni, póki co jeszcze nia na asfalt ale w domu na podłogę czy na siłowni mi spadł już parę razy i się obił dziad :o a ja ani na tamten ani na ten nie miałem i nie mam futerału bo to jakieś chińskie tanie badziewie z dolnej półki jest, bo takie chciałem własnie przez to co się z nimi dzieje, a szkoda by bylo markowy za kupe kasy jeszcze w abonamencie :o Wiec nie można do tego dokupić gumowej oprawki jak do markowych, zresztą nie lubie futerałów a i tak przy upadku z tej wysokosci co mam kieszen i tak dochodzi do wstrząsów. Wiec już postanowiłem że jak znów padnie mi tej smartfon przed upływem gwarancji, to następny będzie zwykły telefon komorkowy taki mały co by nie wypadał z kieszeni :o walić srajfony! :o