Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety sa tak glupie i nienawidza mezczyzn za dobroć?

Polecane posty

Gość gość
i fajnie. ja idiotek nie wybieram. lubie kobiety ktore myślą, umeją się wypowiadać (nie mylic z wyzywaniem), maja poglady np o zyciu, polityczne, rodzinne, naukowe(nie kazda nauka ale choc dwie), ale tez niestety - lubicie wypinac dupke. niestety wiele z was woli lezec tylko.

Gość gośćsylwia
Wyszłam za niego bo chciałam wyciągnąć go z biedy.On ma podstawowe.Prace zawsze ja mu szukam albo załatwiam,raz tylko moja mama mu załatwiła.U nich w domu wszyscy po specjalce a bieda aż piszczy.To ja go stale ciągne za uszy i uczę wszystkiego.Sama do wszystkiego doszłam i sama sie wszystkiego dorobiłam.W domu jak spojrzę w około siebie to nie potrafię wskazać jednej rzeczy która byłaby za jego.

Gość Carycka
Do gosc 19:44 cos w tym jest prawdy;)wlasnie leze;)

Gość gośćsylwia
ja też bo idę na nockę ale nie dało się pospać .Podgląd wiesz ze to karalne?

Gość gość
widzisz Sylwia, jesli Ty z wyzszym pogmołaś komus z podstawowym to czemu sie tak pienisz? jestes wyjątkowa jesli tak. wiekszosc kobiet ma to w d.... i szuka kogos lepszego. najwidoczniej nie jestes szczesliwa i dlatego nas wyzywasz bo chciałabyś mieć "alvaro" ktory by Cie codziennie tak walił że by strych spadał

Gość gość
Cóż, nie jesteś kobietą z klasą, jak widać.

Gość gość
Carycka i spoko, przynajmniej wiesz ze jedyne co masz do zaoferowania to dupa i lezysz sobie jak leń i k***wka, bo przeciez jak kazda baba nie zwiazesz sie z mniej zarabiajacym i by to on leżał i pachniał. po prostu jestescie wyrachowanymi k***wkami i czas to powiedziec w oczy

Gość gośćsylwia
pienie sie bo mam prawo nie toleruję chamstwa i wyzywania o raz poniżania.Obelgi i zniewaga publiczna oraz szkalowanie i zniesławienie są karalne! przypominam Art 216.kodeksu karnego.To nie ja zaczęłam tylko on na mnie chamsko napadł a tego nie daruję nigdy!Już tak mam że za sprawiedliwość godność i prawdę walczę do ostatniej kropli krwi.

Gość gośćsylwia
jeszcze nie mam wyższego,jestem w trakcie ale przynajmniej coś działam ku lepszemu a nie siedze na tylku i czekam kto mi co da albo załatwi.

Gość gość
aha nie masz wyzszego, czyli jestes jestes nikim jak twoj facet i nie znasz prawa, a probujesz nas straszyc.. coz, nadal daje ci szanse, odezwij sie na maila, moze sie dogadamy i wyrwe Cie z tej spirali nieszczescia. ale pamietaj mam tylko 15cm i taki chudy, jak parowka. jak z amalo to dalej wyzywaj. wiem ze jestes ksiezniczka z wymaganiami a sama od siebie nic

Gość gośćsylwia
19.52 ja was wyzywam? co za hipokryzja! najpierw zobacz kto zaczął i w jaki sposób.To jest karalne.Ja nigdy nikogo nie wyzywam a ostre słowa stosuję dopiero wtedy gdy mi ktoś nadepnie na odcisk.Mam swoją godność .Nie pozwolę się niszczyć ani deptać.Cofnij się wstecz i naucz się czytać.

Gość gość
smieszy mnie to , takie madralinskie kobiety ani lodzik ani anal, bo wstydza sie

Gość gość
Sylwia jestes wyjatkowa, wzielas kogos kto jest mniej wyksztalcony i mniej zaradny niz Ty. Naprawde takich kobiet jest 1%

Gość gośćsylwia
znam prawo doskonale.Mam koleżankę sędziną znamy się 19 lat.To że mam wyższe w toku to nie znaczy wcale ze jestem nikim Obecnie mam prawo na wykładach..Mam 2 staże,, dwa kursy zawodową 3 letnią. liceum z maturą oraz policealną studia w toku i dwa dyplomy z dziedziny artystycznej.Nie uważam że jestem nikim to więcej niż mają ludzie których znam.mało kto ma tyle szkół i kursów.Idę się kąpać.

Gość Carycka
Do gosc 19:55, to co napisales jest co najmniej krzywdzace. 'Leze', bo wstaje codziennie o 5 rano, ide do pracy a p.o. 7h biegne do nast pracy(wlasne dzialalnosc) I nie mam czasu oferowac, tak jak to nazwales, d/upy.

Gość gośćsylwia
20.09 bo chciałam mu pomóc i wyciągnąć go z szamba .Pić też ja go oduczyłam i do kościoła chodzić oraz normalnie się odżywiać ,zapewniłam nam dach nad głową a że mnie to wyniszczyło i wypaliło to już swoją drogą Cóż byłam młoda ,myslałam że mam siłę góry przenosić i chyba nadal tak myślę tylko zdrowie już nie to co kiedyś.Nie jestem ze stali.Dzięki za dobre słowo przepraszam jeśli kogoś uraziłam w nerwach i Dobranoc.

Gość gość
A ja nigdy nie będę praczka, kucharka, sprzątaczka i służącą dla jakiegoś dupka który nie wie co to partnerstwo. Sama zarabiam na siebie i nie chce żadnego faceta :) mam ich głęboko w d***e, są mi do niczego nie potrzebni. Po co mi w domu jakiś roszczeniowy kootas, co tylko seksu chce i myśli że się mu należy :O

Gość gość
NIkt nie mowi by w skrajnosci wpaac w skrajnosc

Gość gość
no tak,albo byc samą co uwaza ze jej sie nalezy, albo miec dupka co jemu sie nalezy. eh te baby. wszystko co w artykułach jest o was napisane potwierdzacie swoim zachowaniem. sprzeczne

Gość szry
gośćsylwia - obrazaja cie? dobrze, zakladaj sprawe. robisz to samo, wiec ciezko bedzie wygrac. potem bedziesz sie musiala bronic przed sprawa o grozby - oj wtopisz. nastepnie przed obrazaniem osob kompletnie nie bioracych udzial w dyskusji - wtopa kompletna. ja nie rozumiem, jak mozna tak obrazac czyichs rodzicow. i jeszcze byc na tyle bezczelna jednostka ludzka, zeby pisac o godnosci. tym co robisz CALKOWICIE zaprzeczasz temu co mowisz. generalnie jakas tepota wyziera z tego co piszesz. z jednej strony tak chwalebnie o sobie, jak to nie tolerujesz chamstwa, ponizania, z drugiej - grozisz, obrazasz ludzi, ORAZ ICH RODZINY. to jest PODLE, ty sama jestes kwintesencja chamstwa i braku kultury, o ktora ponoc zabiegasz. podsumujmy: piszesz o sobie w superlatywach zachowujac sie o wiele gorzej od tych ktorzy wyzywaja - wynika z tego ze dajesz falszywe swiadectwo o sobie samej. skoncz klamac, to zwykla hipokryzja, innym kobietom powinno byc za ciebie wstyd, skoncz grozic, grozby rowniez sa karalne tak na marginesie, nie rob z siebie kogos kim nie jestes, po twoich zachowaniach i po tym co wypisujesz, nie moge uwierzyc w obraz, jaki usilujesz tu sobie wytworzyc. chyba(CHYBA, to moja prywatna opinia jak na razie) kazdy obdarzony zdolnoscia logicznego myslenia dojdzie do podobnych wnioskow czytajac ten watek.

Gość gość
Baby nie wiedza czego chca. Jedno jest pewne zawsze czegos chca ale nigdy od siebie.

Gość gość
Mizoandria. Wymyslanie, ze kazdy z nas chce tylko seksu, nic nie robi w domu, nie zajmuje sie dzieckiem, nie placi alimentow itp. A tych co sa wlasnie inni olewaja, wysmiewaja itd. Posluchajcie kobiet. Najpierw narzekaja na to, ze.chcemy tylko seksu a potem wyjmiewaja i obrazaja prawiczkow czekajacych z seksem na milosc i zwiazek. Nikt ich nie rozumie nawet.one same. Dlatego wiekszosc woli miec kolegow niz kolezanki.

Gość gośćsylwia
00.40 co ty pieprzysz i co ty porównujesz w ogóle! Co nie wygram?Czy to ja zaczęłam??to po pierwsze ! Po drugie epitety typu"kurfiszon jepany""suka""dupodajka""spiertalaj" itd itp są karalne Nie życzę sobie takich odzywek .Odpowiecie mi za ZNIESŁAWIENIE,ZNIEWAGĘ OBMOWĘ OSZCZERSTWO I NARUSZENIE GODNOSCI OSOBISTEJ.Ja udaję ?kogo udaję?Tak ciężko ci zrozumieć że jestem wierzącą kobietą kochającą matką a przy tym od 19 l.żoną?Nikt nie ma prawa pisać o mnie takich pomyj.Nigdy męża nie zdradziłam i nikogo przed nim nie miałam.Odpowiecie mi za to..a wstydzić to sie za was trzeba nie za mnie bo ja nie atakuję i nic na sumieniu nie mam.Jak wam nie wstyd takie brednie wypisywać.Znam swoje prawa aż za dobrze.Ze mną nigdy ktoś kto tak się zachowuje nie wygra!Chamstwo trzeba tępić.I tak ulgowo zostaliście potraktowani jak na to jak zostałam tu obrażona i zdeptana bezprawnie.Dość tego.Jeszcze dziś się kontaktuję z Olą K.jest sedzią.

Gość gośćsylwia
i gdzie ty tu widzisz to samo albo grozby?kto zaczął o jego matce ja? kto zaczął mnie wyzywać po moim pierwszym tutaj wpisie?.Ja ledwie skomentowałam temat z własnego doświadczenia a tu już wyzwiska.NIGDY NIE POZWOLĘ NA TO ŻEBYSCIE ROBILI ZE MNIE KOGOŚ KIM NIE JESTEM!!! tylko dlatego żeby zrobić z igły widły i zatuszować szambo które toczycie od lat..i zeby nie wyszło na jaw jakie parszywce jestescie,do pięt mi nie dorastacie pod względem kultury szacunku wiary w Boga i moralności.!Taka jest prawda.!!!Mam prawo stawać w obronie prawdy i sprawiedliwośći!!!Cofnij się wstecz i naucz się czytać.Nawet nie masz pojęcia co ty porównujesz.Słowa które tu padły śą karalne i mówi o nichArt 216k.k oraz 217 również 256,k.k 196 k.k oraz 212k.k mam skopiowane wszystkie wyzwiska i nie tylko tutaj.Zresztą to nawet nie o wyzwiska chodzi tylko o naruszenie mojej godnośći i zniewagę zwłaszcza w miejscu publicznym .Jakim prawem piszesz o mnie takie rzeczy co? pytam się!

Gość gość
żałosna, atencyjna baba ;D po pierwsze prawo nei ma nic do tego, bo nikt nie jedzie ci od imienia i nazwiska. po drugie nie ma jak scigac przestepstw intetnetowych bo jest tylko IP, a za IP kryc sie moze kazdy. po trzecie sama znizylas sie do poziomu tych ktorych obrazasz, a nawet wjechałaś na rodziców, wiec zachowałaś sie najmniej honorowo, jak taka patologia. nigdy bys nic nie wygrała znizajac sie do poziomu. zeby takie podstawy tlumaczyc...

Gość gość
@gośćsylwia Wyluzuj kobieto, a swojego pasożyta zostaw, szkoda życia. Medalu za swoje poświęcenia od nikogo nie dostaniesz, a życie sobie zmarnujesz.

Gość gość
Ode mnie by dostała taki medal, no ale jesli az tak wyzywa to znaczy ze jest nieszczęśliwa. Baby sie nie nadają do dawania czegoś, egoistki

Gość szry
gośćsylwia - skoro chamstwo trzeba tepic, to kiedy w koncu wytepisz siebie? "chamie", "gnoju", "pasozyt", "ulom", "jestes smieciem" - epitety. TWOJEGO AUTORSTWA. "gooofno wiecie" - po bandzie, nie zdziwilbym sie gdyby byl przygotowywany na ciebie pozew zbiorowy:) "Dupodajka to moze byc twoja matka albo żona jesli w ogóle masz takowe." - dno, margines, patologia i indolencja umyslowa - TWOJEGO AUTORSTWA. wiec nie sil sie wiecej na pokazywanie jaka to zarliwa katoliczka z ciebie, tobie nikt rodziny nie obraza, zachowujesz sie GORZEJ od tych co obrazaja ciebie. nie bronie takich, ZWRACAM UWAGE NA FAKTY. grozby o odpowiedzialnosci karnej - kolejny fakt udowadniajacy jakim "czlowiekiem" jestes, nawet porownujac do innych "wybitnych" w tym sensie jednostek, w falszu i chamstwie wybijasz sie jednoznacznie i bezwarunkowo na prowadzenie. Na twoim miejscu przemyslalbym swoje postepowanie, GORSZE od tego co cie spotyka, moze powinnas sie cieszyc ze JESZCZE nikt nie traktuje cie tak samo zle jak TY TRAKTUJESZ INNYCH. PS ciekawe co by na obrazanie czyjejs matki powiedziala twoja. gratuluje osiagniecia absolutnego dna. i nie usprawiedliwiaj sie, to bedzie zalosne. PS2 skoro juz pytasz jakim prawem cos pisze, zapewne takim samym co ty. ALE NAWET JA NIE OBRAZAM NICZYJEJ RODZINY. ANI NIE GROZE. Grozby sa karalne. sama lamiesz to prawo na ktore usilujesz sie powolywac, a procz tego jeszcze kilka innych paragrafow. pomysl za ile TY mozesz byc pociagnieta do odpowiedzialnosci zamiast probowac komus grozic ciaganiem po sadach, bo z tej karuzeli, jesli na nia wejdziesz, to dlugo nie zejdziesz i zaliczysz wiecej upadkow niz wzlotow.