Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do samców alfa i nie tylko

Polecane posty

Gość gość

dlaczego próbujecie rozśmieszyć kobietę? co wam to daje?

Gość gość
Samiec alfa na kafetere :D

Gość gość szarriikkk
bo smiech to zdrowie!!!...a zdrowia zyczymy wszystkim...zeby bylo co ********.hehe

Gość gość
nie interesują mnie bicki, rozmiary fallusa ani pieniądze. chcę tylko wiedzieć co kolebie się w głowie mężczyzny który próbuje rozśmieszyć kobietę? odpowie ktoś grzecznie i bez wyzwisk? :)

Gość gość
dla mnie kobieta która się cieszy i raduje jest jak słoik miodu :) ale myślę, że nie dotyczy tylko sytuacji mężczyzna->kobieta, na odwrót tak samo działa, np. gdzieś niedawno z rana zapyziały niewyspany i naburmuszony mruk czyli ja, spotkał gdzieś zupełnie przypadkowe dziewczę, która widząc jaka ze mnie 'ranna' ptaszyna swoim staraniem gestem ogólnym zachowaniem i coś tam do mnie mówiła (nawet nie pamiętam co) i od tak uśmiech na twarz podarowała, więc to chyba ogólnie miłe :) po co alfa w temacie?

Gość gość szaarriikkk
zeby beta mogl sie tu rozpisywac...

Gość gość
masz cos z lepetyna psiaku? :D

Gość gość szaarriiikkk
ja tylko czytam...czasem chlapne jezorem...ogonem pomacham... w mundurkach to tylko ziemniaczki...kartoflu!

Gość gość
23:49 "dla mnie kobieta która się cieszy i raduje jest jak słoik miodu" :) cudowne określenie! ❤️ dzięki, mniej więcej to chciałam przeczytać ale może mnie lapidarnie. dlaczego samców alfa? no wiesz, żeby wyciągnąć z zagadnienia jakiegoś konsensusa trza zbadać dwie przeciwstawne(pozornie) grupy respondentów ;) swoją drogą myślałam, że jeśli znajomy mężczyzna próbuje rozśmieszyć(podbudować) swoją znajomą bo widzi że jest smutna, to może lubi ją bardziej niż trochę :) :P

Gość Teppic No1
"Bardziej"?.. Zadałaś dziwne pytanie. Tak, jak nożem można zabić, kroić chleb i dłubać w zębach, tak humor jest elementem tak wielozadaniowym, że jednoznaczna odpowiedź jest chyba niemożliwa. Jeśli miałbym znaleźć absolutnie fundamentalną przyczynę rozśmieszania rozmówczyni, czyli TYLKO kobiety, przez TYLKO samca alfa, uznałbym, że chodzi o nawiązanie ko-relacji na podstawie wspólnych upodobań, w celu nałapania punktów. Co nie jest wcale znowu godne potępienia, bo szybko pokazuje, czy pasujecie poczuciem humoru. A to jest k***wsko ważne w związku, nota bene. Chyba traktuję to na równi z sercem, urodą i sprawnością w łóżku.

Gość gość
Poczytaj sobie teksty np. na womenshealth.pl. Kobiety w większości uwielbiają poczucie humoru i jest to fakt

Gość gość
interesuje mnie mowa ciała i lubię dociekać jak zachowuje się mężczyzna zauroczony a jak kobieta. wiem dużo, ale ludzie są różni a jednak z tej samej gliny. są pewne typowe zachowania dla naszych płci w tz flircie, zauroczeniu czy miłości. na mój rozum - już nie młody- jeśli mężczyzna próbuje poprawić humor kobiecie lubi ją. jeśli kobieta dogadza mężczyźnie np. smakołykiem, lubi go. inaczej będzie się zachowywać mężczyzna wolny a inaczej zajęty, podobnie kobieta.

Gość gość
hop hop!