Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomyślcie o planecie ziemskiej i podwiążcie córkom jajowody by się nie rozmnażał

Polecane posty

Gość gość

y. Tylko redukując liczbe ludzkości jesteśmy w stanie powstrzymać armagedon

Gość gość
To jedz do afryki i tam podwiazuj debilu/lko w europie nie mamy problemu z przeludnieniem

Gość gość
mamy problrm, polska jest przeludniona, optymalna liczba ludności dla polski to 8-10 milionów a nie 38 mln... takie niemcy czeka wojna domowa, to kwestia czasu, lat, tam jest juz masakra, nie dosc ze przeludnienie to mieszanka gó-wna, polakow niemcow arabow murzynow indonezyjczykow azjatów, berlin wygląda jak zwykly burdel i toi-toi, george soros chyba sra w majty z radości, szwecja to juz kraj upadły, norwegia idzie drogą swojego sąsiada

Gość Teppic No1
Mówią, że do 2050 populacja Ziemi zrówna swoją konsumpcję dóbr z ich produkcją. O ile do tego czasu nie jebnie jakaś bomba.

Gość gość
Zacznij od siebie i od swojej rodziny , nie rozmnazajcie sie

Gość gość
Zacznij od siebie i od swojej rodziny , nie rozmnazajcie sie x ty tez, daj przykład innym

Gość gość
Mnie nie przeszkadza przeludnienie wiec nie zamierzam dawac przykladu

Gość gość
a co z synami? oni nie muszą się podwiązywać? Proponuję ci autorko zacząć od podwiązania sobie jajowodów. Wszyscy na tym skorzystamy :)

Gość gość
Mnie nie przeszkadza przeludnienie wiec nie zamierzam dawac przykladu x tak to jest jak się jest egoistyczną macicą, Mohamed imigrant prędzej czy pozniej zrobi z tobą porzadek hihi

Gość gość
dla ciebie moge byc nawet fruwajacym jednorozcem, wisi mi to kolo pisi hihihi Mahometa imigranta to ty na oczy debilu nie widziales hi hi

Gość gość
Jakiś czas temu widziałam taki wykres, jak ma się zmienić liczba ludności na świecie w przeciągu kolejnych stu lat i prognozowano, że w Europie liczba ludzi spadnie ok -15% w stosunku do tego co teraz, a w Afryce ... przyrośnie o ok 300% . To tylko prognozy oczywiście.

Gość gość
A świat zawsze tak żałował tej Afryki i żarcie dowoził dla głodnych dzieci a tu proszę. Te dzieci co przeżyją to co z nich wyrasta

Gość gość
Mozemy conajwyzej synonymous wazektomie zrobic bo podeuazanie jajowodow jest nielegalne w polsce

Gość gość
ja jestem dziewczyną i się nie rozmnażam i nie mam zamiaru, nie trzeba mi nic podwiązywać