Gość gość Napisano Październik 31, 2017 Znacie jakieś fajne miejsca w Krakowie godne polecenia, gdzie można dobrze zjeśc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 Z pewnością w Grand Croissants na krupniczej. Mają tam bardzo dobre croissanty serwowane zarówno na słodko, jak i na słono. Dodatki są do wyboru. Mozna tam też napić się kawy i posiedzieć w miłej atmosferze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2017 dzieki, muszę tam sobie zajrzec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jollina Napisano Grudzień 11, 2018 ja bardzo lubię Trattoria Venezia.. tam jest smaczna, zdrowa i tradycyjna kuchnia włoska. można spróbowć tamtejszych smaków. no i mam niedaleko do Starego Podgórzyna! uwielbiam to miesjce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KamilaLLL Napisano Grudzień 28, 2018 Też byłam ostatnio w tej restauracji Trattoria Venezia i bardzo pozytwynie mnie zaskoczyła. Wnętrze ładne bardzo a jedzonko to w ogole bomba. Nigdy nie jadłam tak smacznej pizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Caroza Napisano Grudzień 30, 2018 tak, wlasnie miałam okazję jeść tam dwa razy i za kazdym razem było świeżo i smacznie! doskonała kuchnia, pysznie podana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna Adamaszek 0 Napisano Listopad 5, 2021 Moim ostatnim numerem 1 jest pizzeria Trattoria Corrado. Tam wszystko jest najlepsze! Mają pyszną pizzę, pasty i sałatki. Szczególnie polecam sałatkę z łososiem. Mmmmm coś pysznego !Ceny bardzo przystępne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach