Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Jak to jest kochać?

Polecane posty

gość z miasta Katowice dziś bo masz mi tutaj udownic, że na serio masz te bicki a nie 20centymetrowe zwały słoniny.

Gość gość z miasta Katowice
na zdjęciu sprzed roku gdy nie bylem w treningu mam 44, więc znowu się ośmieszyłas...

Nie chodziło mi o rzeczywisty obwód twoich rzekomych "bicow" . Raczej stawiam na to, że jestem 40-letnim sflaczałym Grzesiem o rzeczywistym obwodzie 20centymerow słoniny w miejscu gdzie powinny być bicki.

20 cm to ja mam w obwodzie penisa kałziu

gość z miasta Katowice dziś NIE GADAM ZE SFLACZALYMI BURAKAMI. Udownij to, że jesteś kolesiem ze zdjęcia albo NARA.

zapytaj reszt kafeterian, bo było zaraz potem zdjęcie z karteczką, bo oczywiście nie wierzyli, nara🖐️

Gość gość
wsadzić to ci mogę w dóópsko coś wielkiego homodziwolągu ! :D góówno gorszego sortu dalej mnie gania po tematach i obszczekuje :D beka z homocwela:)

Gość gość
było, ja pamiętam to zdjęcie w białej koszulce

zapytaj sruna tego cwela i reszty to ci potweirdzą. Zdjęcie jest moje i mam w dóópie udowadnianie ci tego kropka.

ssij chóója brudna ściero :D

Gość gość
To cudowne uczucie. Kocham zajętego. Marzę co dzień o nim.. Tylko wykańcza mnie to psychicznie. Wariuje w domu. Na wszystkich krzyczę. Źle wyglądam na twarzy. Źle odżywiam się. Ale nie wiem,czy jest szansa,że będzie zabiegał o mnie? Może Ty napiszesz mi co widzisz? Buziaki.

gość z miasta Katowice dziś oj widzę skutecznie ukrywasz to kim jesteś naprawdę dziadku ;)

Wrozbella dlatego ze jestes normalną kobietą i czuje do Ciebie sympatie (tfu!) Katowice masz za malego zeby mi wsadzic, ja lubie takie duze wiesz 17cm minimum i grubsze, a przedewszystkim sztywne a Ty takiego nie masz z tego co pisze Wrozbella, poza tym jestes brzydki dziad brudny nieokrzesany idiota i burak bez inteligencji, w zyciu nie dalbym skalac swojego ciala takim odpadem, nawet kijem bym nie tknal wiec 🖐️

życze ci miłego pisania ze marginesem społecznym spedalonym homościerwem dziwolągiem karolkiem, który będzie mi elegancko na glanc pałe codziennie polerował tak jak ty zresztą :Dczesc]

Gość gość
Odp, pisałam o 21.29

nara odpady, jutro wyleje wam prosto na łby kolejne wiadra góówien :D🖐️ słit drims kałziu, ju wil bi ołejs maj kafe toj😘

gość z miasta Katowice dziś toj to Ty jesteś od dawna u mnie Kato Pato, ale powiem szczerze, szkoda, że to nie jesteś Ty że zdjęcia nawet nie zamierzam o Tobie marzyć w sensie, że rak mógłbyś wyglądać. Nie ma sensu. W ogóle nie ma sensu prosić Cię o zdjęcia bo i tak pewnie się rozczaruje.

zdjęcie jest moje i mam w dóópie czy w to wierzysz czy nie... Idę spac nara ostatecznie😘

gość z miasta Katowice dziś będziesz mi elegancko na glanc dpe codziennie polerował, tylko najpierw umyj zeby i wyplucz jape Listerine, moja pupa chce miec pod sobą czystą stajnie