Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiedziałam, że ktoś może być takim kobieciarzem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym wam opowiedzieć moją historię, bo jestem bardzo zaskoczona. 2 lata temu zaczął do mnie wypisywać na facebooku znajomy mojej rodziny. Ja miałam wtedy 22 lata, on 35. Na dodatek był wtedy żonaty i miał 4 letnią córkę. Odpisałam mu tylko dlatego, że myślałam, że może chce się dowiedzieć co tam u mojej mamy której dawno nie widział. Ale się pomyliłam. Od razu przeszedł do rzeczy i zaczął wypytywać czy mam chłopaka, czy straciłam już cnotkę. Wkurzyło mnie to, coś tam zmyśliłam, ale akurat chłopaka nie miałam wtedy. No to on sie nie poddawał i zaczął mnie namawiać na spotkanie. A do tego zaczął mi mówić, że z nim przeżyję taki orgazm jakiego jezcze nigdy nie miałam. I pytał czy jestem ogolona bo on lubi ogolone. Cały czas wypytywałam go co na to wszystko jego żona, a on że ona o niczym nie wie, a poza tym są w trakcie rozwodu. To już było dla mnie za wiele, przestałam się do niego odzywać definitywnie. Moja mama coś tam wiedziała, że miał takie zapędy, ale nie spodziewała się tego co do mnie wypisywał. Aż tu nagle pojawił się w moim domu, ale ja się schowałam, moja mama go przyjęła. Przyniósł czekoladki dla mnie i się pytał gdzie jestem. Potem poznałam mojego chłopaka i wtedy dał mi spokój jak widział, że jestem w związku. Jakiś czas później dowiedziałam się, że się rozwiódł, a później widziałam na facebooku, że ma zdjęcia z jakąś kobietą i że jest w związku. No to się ucieszyłam, że w końcu sobie jakąś znalazł i że da mi spokój już na zawsze. Ostatnio pokłóciłam się z chłopakiem, o czym on się dowiedział i oczywiście znów się zaczął do mnie odzywać, ale ja nie odpisuję. To już jest dla mnie szczyt wszystkiego, że ma nową partnerkę, a wypisuje do innych. Naprawdę nie spodziewałam się, że facet może być takim kobieciarzem i taki bezczelny. A urodą to on nie grzeszy naprawdę.

Gość gość
Ten facet to zwykły lovelas :P Uciekaj od takiego jak najszybciej. Opowiedz domownikom o nim i niech taki bawidamek nie ma wstępu do Twojego domu.

Gość gość
07.09 popieram, skompromitujesz go w oczach Twoich rodziców. Raczej już nie będą chcieli się z nim kolegowac. A jego zablokuj na fb i będziesz miała spokój

Gość gość
Mloda jestes , musisz sie jeszcze duzo nauczyc.

Gość gość
Każdy facet jak miałby sposobność i gwarancję że zdrady nie wyszłyby na jaw to by zdradzal na potęgę. Faceci nie potrafią być wierni :(