Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was nie idzie dziś na cmentarz i dlaczego nie ?

Polecane posty

Gość gość

ja byłam wczoraj i ide jutro, dzis nie ide bo nie chce spotkac mojej tzw ''rodziny'', moja rodzina to typowa polska katolicka hołota niestety, dwulicowe gnoje, obłudnicy, wredni ludzie, plotkarze, nienawidzą jak ktos zyje inaczej niz im wbito do łbów i jak im klecha każe, nie chce ich widziec na oczy i się na siłe lansować

Gość gość
Ja mam 200 km do grobów mojej rodziny a tylko jeden dzień wolny (kiedy na dodatek połowa autobusów nie jeździ) - więc wolę pojechać w powszedni dzień.

Gość gość
Dzisiaj nie idę na cmentarz ale to z powodu tłoku na drogach, ale również unikam swojej rodziny jak tylko mogę czyli chodzę na cmentarz jak jestem pewna że nikogo tam nie spotkam a i wówczas jestem ostrożna żeby nikt z mojej "kochanej" rodzinki się nie napatoczył.

Gość gość
i wówczas jestem ostrożna żeby nikt z mojej "kochanej" rodzinki się nie napatoczył. x czyli w jaki sposob ostrozna? jak widzisz, ze ktos nadchodzi, wskakujesz do grobu i sie okopujesz? :D

Gość gość
brak motywacji, aby osiągnąć sylwetkę twoich marzeń ? 1. zamów pakiet dzik lub pakiet dla kobiet na www.igortreneronline.pl 2. wyślij swoje zdjęcia "przed" i "po" przemianie 3. weź udział w konkursie przemiana miesiaca na www.igortreneronline.pl 4. wygraj 10.000 zł

Gość gość
Ja, bo nie lubię i mi się nie chce, poza tym mam groby w innym mieście.

Gość gość
Nie ide bo poklocilam sie z mezem jestem w ciazy i bardzo zle sie czuje.

Gość gość
Ja w ogóle nie chodzę na groby, nie wierzę w to. A stawianie świeczki wygląda tak, że dzięki temu inni ludzie widzą, że ktoś tu był i nie powiedzą, że Kowalski o matce nie pamięta. Uważam, że ludzi powinno się palić i rozsypać gdzieś w lesie, a zamiast kupowania zniczy i wieńców lepiej jest urządzić imprezę i sobie ich powspominać.

Gość gość
Bo jedyny grób na który mogłabym iść jest na drugim końcu Europy.

Gość gość
gość dziś W punkt.