Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mam grzybicę pochwy?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 16 lat i podejrzewam u siebie grzybicę pochwy. Strasznie swędzą mnie wargi sromowe. Pojawiły się na nich takie jakby "pęcherzyki ". I mam biały śluz. Nie potrafię określić jego zapachu. Chyba taki jak zazwyczaj. Dodam, że do ginekologa nie pójdę. Nie chce o tym mówić nikomu w domu, bo zaraz byłaby niezła kłótnia. Z chłopakiem uprawiam tylko seks oralny. Objawy te czuje od jakiś 3 dni. Są jakieś sposoby na to dziadowstwo? Słyszałam o czosnku. Albo o kremie Clotrimazol, lub globulki Vagical. Błagam o pomoc. Wystawiłabym zdjęcie, ale nie wiem jak..

Gość gość
Jak dla mnie to opryszczka

Gość gość
gdzie masz te pęcherzyki, na wargach sromowych? to co opisujesz może raczej wskazywac na zarażenie wirusem oryszczki. Bez lekarza się ni eobejdzie. Clotrimazolum może złagodzić pieczenie,świąt ale nie uleczy tego a właściwą diagnozę postawi tylko lekarz.

Gość gość
sorry zza literówki, piszę z tabletu. Naprawdę ni elekceważ tego, idź do lekarza. Mogłaś się gdzieś zarazić, niekoniecznie od partnera.

Gość gość
No gdzie twoja odwaga? Zachowujesz się jak dorosła to ponoś dorosłe konsekwencje. Weź odłożone kieszonkowe, twój partner niech też się dorzuci i idź prywatnie do gina, niech cię zbada. I pewne jest, że gdyby nie ten"seks oralny" to już dawno byś mamie powiedziała.

Gość gość_jak dla mnie
Dziecinka wie jak się nadstawić ale do doktora już się oblewa dziewiczym rumieńcem. A fee

Gość gość
Grzybica to swędzenie i twarozkowy biały śluz. Pęcherzykow nigdy nie miałam przy grzybicy. To raczej coś innego. Idź do ginekologa bo sama tego nie wyleczysz.