Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melmel

Brązowe plamienie po okresie

Polecane posty

Gość melmel

Hej dziewczyny potrzebuję waszej pomocy 24października dostałam okres trwał on 4 dni w sobotę z rana miałam jedynie brązowy śluz. Wszystko było tak jak zwykle natomiast wczoraj rano(wtorek) zauważyłam brązowy śluz na papierze, za kolejnym razem było nawet trochę krwi. Dziś nadal mam ten brązowy śluz i do tego zaczęło mnie delikatnie modlić. W poniedziałek i wtorek miałam stosunek z nażeczonym nie używam antykoncepcji. Natomiast nie wiem co to może oznaczać, ponieważ z tego co się dowiadywałam nie są to typowe objawy ciąży. Niestety lekarz nie udzielił mi telefonicznie jakichkolwiek informacji co to może być. Pierwszą wolną wizytę ma za 3tygodnie i zastanawiam się czy iść do ginekologa prywatnie. Proszę pomóżcie bo bardzo się martwię.

Gość gość
Nic ci nie jest. Ja mam taki dzien przed okresem.

Gość melmel
U mnie zdarza się to po raz pierwszy. Znam swoje ciało i zawsze tak samo przechodzę miesiączka. Dlatego teraz mnie to niepokoi.

Gość gość
Brązowe plamienie z pochwy nie zawsze musi być groźne. Zdarza się, że brunatna wydzielina z dróg rodnych jest wynikiem naturalnych zmian hormonalnych zachodzących w trakcie cyklu miesiączkowego.

Gość gość
U kobiet brunatne plamienia mogą występować zarówno przed okresem, jako zwiastun zbliżającej się miesiączki, jak i w ciągu kilku dni po niej, jako resztki złuszczającej się błony śluzowej macicy. Jest to zjawisko w pełni fizjologiczne.

Gość melmel
Co to może być aktualnie mam ból w prawym boku kłöcie i dość mocno zaczęła lecieć krew z brązową wydzieloną co to może być... nie wiem już co robić

Gość gość
melmel dziś Co to może być aktualnie mam ból w prawym boku kłöcie i dość mocno zaczęła lecieć krew z brązową wydzieloną co to może być... nie wiem już co robić X Iść do lekarza?!?!

Gość melmel
Dziś wszystko zamknięte a w szpitalu i tak nigdy nic nie zrobią :( nie mam pojęcia co mi jest

Gość gość
Kobieta na wcześniejszym forum wspominała o podobnej sytuacji i okazalo się że jest w ciąży

Gość gość
Przestań histeryzować, nic Ci nie jest. To jest normalny objaw fizjologiczny, tez tak czasem mam i nie przyszłoby mi nigdy fo głowy zeby panikować. A jak Cie to uspokoi to umów sie do lekarza i czekaj grzecznie na wizyte

Gość melmel
A jednak nie była to histeria, jestem w ciąży, dostałam hormony na podtrzymanie ciąży. Wynik Beta 225.

Gość gość
a moze było to plamienie związane z dniami płodnymi. Staraj się na bieżąco wyznaczać sobie fazy cyklu. Dzięki temu lepiej poznasz swoje ciało i będziesz mogła szybciej wychwycić różne anomalie.