Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Bylabym bardzo wdzieczna za rady... Jestem z chlopakiem 4 lata mlodszym ode mnie (29). On na poczatku mnie nie chcial ale po roku zdecydowal ze kocha i jestem kobieta jego zycia. Ostatnio dziwne rzeczy sie dzieja, jestesmy ze soba prawie 2 lata. Nie wiem co mam zrobic. To jest chlopak ktory nie byl wczesniej w powaznym zwiazku. Mam wrazenie ze to zawsze ja musze wyciagac reakcje i decyzje zwiazku a on nigdy... Poprzez swoj sarkazm wiecznie sie nabija ze mnie... Jego gusta filmowe i muzyczne sa lepsze a moje to g***... Jak sie poklocimy poniewaz on cos zrobil to jeszcze mowi : sprawiasz ze zle sie czuje, rozczarowujesz mnie tak myslac lub mowiac... Wiecznie zmeczony i bez zadnej motywacji zyciowej... Ja mu gotuje i po nim sprzatam.. Czuje sie przy nim glupia bo jak mu cos opowiadam to mi rzadko wierzy... Wychodzi na dyskoteki w kazdy weekend ze swoim kumplem (oczywiscie mowi ze absolutnie nikogo nie podrywa), mimo ze nieraz go blagalam zeby zostal ze mna to mowi ze wystarczajaco sie widujemy w ciagu tygodnia i idzie... Teraz byla mala sprzeczka poniewaz sie zdenerwowalam, od soboty nie dzwoni, nie przychodzi, na moje grozby smsowe- zero reakcji...a jak juz to jedno zdanie i nie na temat, tlumaczac sie ze pracuje... A ja sie mecze przez ta cisze... Poprosze o opinie, kazda bedzie dobra. Jestem zmeczona i czuje ze tylko ja sie staram w zwiazku i od zawsze ja wyciagam na sile to co powinno wychodzic od niego naturalnie... a jak sie pytam dlaczego to on mowi ze nie potrafi mi na to odpowiedziec...

Gość gość
Chyba robisz mu za "mamę".. nie matkuj mu. Niech sobie sam po sobie posprząta, ugotuje i wypierze gacie. Ty w tym czasie idź do kosmetyczki, na siłownię, na plotki z koleżanką. On wychodzi na imprezy co chwilę. A Ty? Wychodzisz gdzieś sama, bez niego, tylko dla swojej przyjemności? Niech zobaczy, że dbasz o siebie, że żyjesz pełnią życia, że możesz się podobać innym i w każdej chwili poznać kogoś nowego. A nie, że on sobie wychodzi na imprezę, a Ty pewnie siedzisz sama w domu i sprzątasz po nim w tym czasie.. Spróbuj też trochę na chłód wrzucić, lekko sie zdystansować. Może to na niego podziała. A jak nie, to szkoda życia na sarkastycznego dzieciaka, chłopca w portkach dorosłego faceta. Pamiętaj, że w razie czego będziesz mogła sobie jeszcze 100 razy ułożyć życie, jesteś jeszcze młoda. Najważniejsze jest Twoje szczęście, sama musisz o siebie zadbać i sprawić, że to Ty przede wszystkim będziesz czuć się szczęśliwa. Nikt inny tego nie zrobi, pamiętaj

Gość gość
no tak mamusię znalazł i tak cię traktuje