Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucie niepokoju, strachu w ciąży w 3 trym

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest normalne? Ostatnio ciagle mam taki nastrój i nie wiem o co mi chodzi.

Gość gość
Ja też już prawie w terminie 38t3d i mam to samo od jakiegoś czasu więc chyba normalne:o kiedy masz termin?

Gość gość
Witam,ja też mam takie odczucia,głównie chodzi o zdrowie dzidzisia...06.11 mam termin cc,będzie to moje trzecie dziecko;)

Gość gość
gość dziś Karola to Ty?:-)

Gość gość
To nie Karola:)ale domyślam się że to z wątku listopadowe:)śledze od czasu do czasu:)

Gość gość
Ja tez jestem w 3trym ale akurat mialam straszne mysli od samego poczatku jakas paranoja chyba non stop strach o zdrowie malucha a teraz pewnie jeszcze sie nasili

Gość gość
Ja boję się o dzidzię mimo,że usg wychodzi ok.W drugiej ciąży ufałam lekarzom,usg wszystko było ok a jednak synek urodził się z wadą:(dlatego teraz dopoki nie zobacze dzidzi ten niepokój bedzie mi towarzyszył...

Gość gość
Niepokoj zawsze chyba bedzie nam towarzyszyl. Balam sie o kazde z moich dzieci. Najbardziej mialam schizy ze dziecko sie pepowina udusi:( Powodzenia kobietki!

Gość gość
Ja sie jeszcze boje ze sobie nie poradzę z dwójka, ze przy maleństwie zaniedbam starszego synka, męża, siebie. Ze znowu nie schudnę i będę w ruinie. Ze znowu nie uda sie kp. Ze porod będzie ciężki, indukowany, z zzo i traumą pourazową. Echh

Gość gość
Boje się komplikacji około porodowych