Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość taki sobie ja

Czy facet hetero może mieszkać ze współlokatorem gejem?

Polecane posty

Gość gość taki sobie ja

Czy facet hetero może mieszkać ze współlokatorem gejem? Mam możliwość wynajęcia na spółkę mieszkania ale niestety potencjalny współlokator to ponoć gej. Waszym zdaniem może zechcieć coś kombinować?

Gość gość
dlaczego każdemu heterykowi się wydaje, że nawet jak wygląda jak pół dpy zza krzaka to każdy gej na niego leci... :o

Gość gość taki sobie ja
13.17 Nie twierdzę, że na mnie leci, ani anwet bym nie chciał, żeby leciał. Rozważam tylko różne ewentualności. Pedzio to jednak pedzio i wszystko trzeba brać pod uwagę. Taka prawda.

Gość gość
Musisz tylko uważać na tyły

Gość gość
Ja kiedys wynajmowalam mieszkanie z kolega mielismy kazde swoj pokoj i jakos mnie po nocach z tego powodu nie przychodzil gwa'lcic

Gość Teppic No1
Orientacja seksualna nie definiuje stopnia degeneracji zwyczajów. Myślę, że nie masz co zakładać na zapas, że zrobi tak czy siak.

Gość gość taki sobie ja
13.48 Ja nic nie zakładam ale podczas onanizmu wyobraziłem sobie np., że on dosypał mi czegoś do picia. Budzę się na własnym łóżku rozebrany całkowicie do naga i z przerażeniem widzę, że on klęczy między moimi udami i obciąga mi druta. Zaczynam szarpać się lecz przywiązane do narożników ręce i nogi nie są w stanie niczemu zaradzić. Powtarzam by przestał, wyzywam go od pedałów i grożę zabiciem lecz on uśmiecha się tylko i z jeszcze większą zachłannością ssie mi pytonga który wbrew woli i rozumowi zaczyna nabrzmiewać w cudzych ustach. Moja szarpanina przeplatana z wyzwiskami trwa dopóki nie szczytuję prosto do jego buzi. Pedał wysysa wszystko i połyka a na koniec obdarza mnie bezczelnym uśmiechem ze spryskanych spermą ust. Teraz twoja kolej, mówi i na siłę wpycha mi do buzi plastikową obręcz która mocowana na paskach dookoła głowy unier******* mą buzię w pozycji otwartej. Usiłuję zgryźć ją zębami ale nie daję rady. Język sepleniąc wyrzuca nieartykułowane zgłoski podczas gdy pedał wyciąga na wierzch własnego stojącego fiuta i nie bacząc jak odwracam głowę w damernej ucieczce wpycha mi go przez obręcz prosto do buzi. Język kuli się i wije czując dotyk żołędzi ale to tylko jeszcze bardziej podnieca pedzia. Wkrótce tryska zalewając mi całe wnętrze jamy ustnej spermą. Krztuszę się i kaszlę lecz on ściska mi nos zmuszając do połknięcia tego aby udrożnić oddech. Następnie zdejmuje kamerę i oznajmia, że wszystko się nagrało i że jak coś mu zrobie to nagranie trafi do rodziny i na uczelnię i wszyscy zobaczą co robiłem. Będziesz teraz moim seksualnym niewolnikiem, oświadcza. A zaraz nauczysz się robić rimming, dodaje. Niestety do rimmingu nie dotarłem bo fantazja była tak zajepista, że spuściłem się zaraz i wszystko skończyło się. To tylko fantazja ale kto mi zagwarantuje, że on nie odstawi takiego numery? Jeśli dodam, że mam skłonności do uległości to robi się niebezpieczna mieszanka wybuchowa. Dlatego się waham. Cena za wynajem atrakcyjna ale ten gej...

Gość gość
gość dziś Ka kiedys wynajmowalam mieszkanie z kolega mielismy kazde swoj pokoj i jakos mnie po nocach z tego powodu nie przychodzil gwa'lcic x ten kolega tez byl homo?

Gość gość
Autorze a tym sam nie jestes przypadkiem gejem?

Gość gość taki sobie ja
14.32 Nie. To tylko fantazja. Wiele kobiet też fantazjuje o gwałcie co wcale nie oznacza, że chciałaby naprawdę to przeżyć.

Gość gość
Chyba cie poyebalo z pedalem mieszkac:-/

Gość gość
Znam hetero faceta i hetero dziewczyne co tez razem mieszkaja a nie sa para i jak dotad jest ok nikt nikogo nie molestuje

Gość Teppic No1
Jakkolwiek barwne i kryptogejowskie są twoje własne fantazje, nie wpływają obligatoryjnie na poziom zainteresowania homoseksualisty tobą, autorze :D

Gość gość taki sobie ja
Raz kozie śmierć. Wprowadzam się.

Gość gość
chlop z chlopem bedziesz musial sie schylac ostroznie