Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zbudować kuchnię kaflową taką jak na zdjęciu, co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Bo przyjaciółka mówi że to obciach. Mam ogromną kuchnie, duże mieszkanie w kamienicy, gotuje na indukcji ale jest wolny komin, instalacja pod kuchnie kaflową z płaszczem wodnym będzie. Kuchnia na drewno i brykiet, daje ciepłą wodę i grzejniki. Do tej pory był stary pięć kaflowy ale wiecie tylko w jednym pokoju było ciepło reszta elektryczne grzejniki i oczywiście bojler na prąd. Nie ma pozwolenia na gaz. Główny właściciel kamienicy jest w Izraelu i nie wyraża zgody. Stary pięć chce odnowić i niech stoi i zdobi. A foto kuchni https://zapodaj.net/99c10283beec7.jpg.html

Gość gość
*piec

Gość gość
do starej kamienicy - super

Gość gość
Śliczna, mam podobną:-)

Gość gość
Piękna. Bardzo stylowa, super wyglada. Ale niektórzy myślą ze białe błyszczące meble z ikei i szare ściany to szczyt dobrego smaku a reszta to obciach.

Gość gość
Piękna, mam taką, tylko że starą - z duszą hehe

Gość gość
obciach to mieć mieszkanie jak z katalogu ikei albo black red white. te oklepane meble na połysk i labolatoryjne kuchnie fuu. ta jest piękna, ale w takim razie reszta mieszkania tez powinna byc w stylu retro

Gość gość
Mi się nie podoba. Pamiętam czasy takich kuchni i źle mi się taka kuchnia kojarzy. Ale co kto woli oczywiście ;)