Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zatkany nos

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 18 lat i ciągle zatkany nos. Męcze się z tym od przynajmniej pół roku, zatyka mi się całkowicie, byłam 4 razy u laryngologa, tona tabletek i psikaczy do nosa, płukania i nic dalej to samo, coś okropnego, ciężko funkcjonować bez oddychania nosem. Alergiczne to raczej nie jest. Co to może być, jakieś badania? Mam zamiar iść do innego laryngologa prywatnie ale już pomóżcie co to może być, coś z zatokami?

Gość ada

Polecam inhalacje. Ze swojej strony będę tak samo polecać model Simple. Polska marka, dłuższa gwarancja niż klasyczny rok który spotyka się najczęściej.

Gość marta

Trudno jednoznacznie wskazać jakiś konkretny sprzęt, bo każdy ma swoje oczekiwania i upodobania. Ja od jakiegoś czasu korzystam z niewielkiego inhalatora Silent Mesh od Sanity, ale firma ma także wiele innych modeli więc jak zerkniesz do ich oferty to pewnie coś wybierzesz.

Gość anik

Jak szukacie dobrej propozycji jeśli chodzi o inhalator to warto zwrócić uwagę na jakieś sensowne propozycje, wśród nich takie inhalatory jak Clip, który ewentualnie można mieć pod ręką jak pojawi się taka potrzeba, by doprowadzić do udrożnienia dróg oddechowych.

Gość anna
Dnia 3.09.2019 o 14:07, Gość marta napisał:

Trudno jednoznacznie wskazać jakiś konkretny sprzęt, bo każdy ma swoje oczekiwania i upodobania. Ja od jakiegoś czasu korzystam z niewielkiego inhalatora Silent Mesh od Sanity, ale firma ma także wiele innych modeli więc jak zerkniesz do ich oferty to pewnie coś wybierzesz.

tez polecam