Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet palący trawke .

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór wszystkim. Chciałabym doradzic sie w pewnej.kwestii lub bardziej przeczytac czyjąś opinie. A wiec od kilka miesięcy spotykam się z pewnym chłopakiem. Ja mam 25 lat on 27. Dogadujemy sie super, chyba dlatego ze mamy podobne charaktey, poglady i zainteresowania. Ale on popala trawkę ok raz w tygodniu. Nie widze po tym jaks zmian w jego zachowaniu. Ale jednak, dla mnie jest to dziwne... i zastanawiam sie czy warto ukladac sobie życie z taką osobą czy jednak sie wycofac... to nie są jednak papierosy tylko narkotyk. Moze któraś ma podobne doświadczenia.

Gość gość
O rany to śmieszne że dla jednych problemem jest coś, co dla innych jest całkiem normalna rzeczą. Dla mnie to nie byłby żaden problem, sama bym z nim zajarala raz na tydzień :D

Gość gość
ja bym sobie dała spokój. wbrew temu, co amatorzy trawki próbują nam wmówić, TO JEST NARKOTYK. i człowiek NIE jest obojętny na jego działanie.

Gość gość
jeśli pali raz w tygodniu to nie pali nałogowo, nie jest uzależniony. Paliłem 2-3razy w miesiącu przez ponad 5lat i nie byłem uzależniony i nie paliłem nałogowo. Już ponad 2 lata nie palę i nie zamierzam zapalić a mam 26lat.

Gość gość
Zgłoś gnoja na Policję. Przetrzepią mu mieszkanie to sie oduczy.

Gość gość
Ja mam 29 moj facet 37 i raz w miesiacu oboje zapalimy. Nie widze w tym nic złego nie jestesmy uzaleznieni itp.

Gość gośćMD
Niby wiekszosc mowi, ze to nic takiego, a jednak uwazam tak jak Ty - to jest naroktyk. Czasami po jednym uzyciu THC mozna dostac psychoz - widywałam juz nie raz takich na O. Psychiatrycznym, wiadomo, ze nie kazdy, kto uzywa THC tam trafi, ale jednak. A Ty jesli czujesz, ze to Tobie przeszkadza to z nim porozmawiaj i zobacz czy bylby w stanie rzucic palenie.

Gość gość
Jestem kobieta . Miałam okresy że paliłAM 3 lata dzień w dzień i nie rzutowało to na moje życie ani prywatne ani zawodowe, a prowadzę działalność rozszerzoną od kilku lat i wszystko ogarniam bez problemu. Zrezygnowałam bo to duży koszt przy takim trybie. Wśród moich znajomych mam też Panią stomatolog która pali od wielu lat dzień w dzień i też świetnie sobie radzi ;) Mam też znajomego.. który pali każdego dnia, żyje, pracuje ale sam ma świadomość że ma z tym problem . To już uzależnienie, kiedy nie potrafisz funkcjonować bez. Więc myślę, że wszystko jest dla ludzi ale tylko dla tych którzy potrafią się kontrolować. Ty sama musisz ocenić jak to wygląda i czy rzutuje na jego codzienność. Jeśli będzie palił coraz więcej i coraz częściej lub nałogowo, przy czym będzie miał problem w normalnym funkcjonowaniu lub w Waszej realacji to wtedy powinnaś się ewakuować.