gość Tajemniczy obserwator 0 Napisano Listopad 2, 2017 Brakuje mi tego rudego rurkowca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Po co zakladasz konto debilu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Neptyk Napisano Listopad 2, 2017 Czego chcesz pedale ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 ruha oszkee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Nic pedale i peezdo w rurkach j****a ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Oszkaa by nie dała rurkowcowi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 oszke to BB ***** a rurkowca olała bo ma g****o w głowie.Neptyka każda olewa bo niedorobiony jest podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Neptyk hahaah oszka go osrała idiotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćoszkaa Napisano Listopad 2, 2017 Neptyk skonczył już z dziewczynami i znalazl sobie faceta ponoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Kurde zazwyxzaj stalem po stronie. Neptyka ale nie teraz W zyciu takiej pisdy nie znalem Oszka go starała to znakiem tego albo napalony byl bardzo albo zakochal sie w projekcie.Co by nie bylo to tepy blazen Neptyk Łukasz o ile to Twoje imie Jesteś zdtowy na glowe czy faktycznie cie spaprali przy robieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Wez sie ogarnij i o tym geju nie pisz .Podobno maja brac takie p***y do wojska pasuje niech pokza im na czym zycie polega z pedalska fryzura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2017 Oszka lepszy BB czy ta mameja Neptyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Osszkaa Napisano Listopad 2, 2017 Wez mi z tym Napletem jakis nawiedzony Dreczyl mnie byl nachalny ale dalam mu do zrozumienia że potrzebuje prawdziwego faceta To nie gpsc dla mnoe bo facetem go nie moge nazwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 Oczywiście że BB .Poznaliśmy się przypadkiem i jesteśmy razem. Neptyk był tylko wirtualną znajomością a dla mnie to była tylko zabawa nic osobistego O.o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 Gratuluję Oszka masz rację olać Neptyka kalekę.Życzę szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 Neptyk od czasu jak go Oszka olała mało si pojawia hahha Pisał że ma dziewczynę ale ona też go zostawiła .Pisał kiedyś o tym.Chyba każda laska go olewa hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meptyk Napisano Listopad 3, 2017 Każda mnie olewa dziewczyna czemu.Jestem załamany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 idzie poznac ze te wszystkie wpisy sa tego BB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 HAHAAH idioci tak to są wpisy BB PIWOSZA SMAKOSZA PRAWIKA a tak naprawdę g****o wiecie i rozumiecie.Robię was w konia wy nawet nie wiecie kim jestem hahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 Kto to BB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 To pajac co poderwał Oszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 Neptyk do zakonu poszedł bo nic mu innego nie zostało hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 no ale BB to od czego to skrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 nepty to walone w dóópsko pedalisko analne!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach